Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Telefon zburzył ciszę nastrój to, co masz cały czas w domyśle tekstu. Można by napisać telefon wyrwał ....ale ten telefon tu burzy swoją rzeczywistością Prawdziwa Belferzyca ale dzięki za interpunkcję pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki ale z tą wagą to różnie ja słyszałem , że ok 3 gram pozdrawiam Jacek
bad trip Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w pajęczynie jest lekarstwo. tylko że teraz używamy plastrów:)
mały_dzielny_toster Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdziłam - 21 gram ;))
Lena Achmatowicz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w pajęczynie jest lekarstwo. tylko że teraz używamy plastrów:) zamiast penicyliny? a to ciekawe.
bad trip Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko że teraz używamy plastrów:) zamiast penicyliny? a to ciekawe. plastrami zaklejamy rany, tak jak to się odbywało w przypadku użycia pajęczyny. przepraszam za błąd wynikający z mojej medycznej niewiedzy. w takim razie: ... używamy plastrów i zastrzyków. :)))
Lena Achmatowicz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiast penicyliny? a to ciekawe. plastrami zaklejamy rany, tak jak to się odbywało w przypadku użycia pajęczyny. przepraszam za błąd wynikający z mojej medycznej niewiedzy. w takim razie: ... używamy plastrów i zastrzyków. :))) ;)
Oxyvia Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Telefon zburzył ciszę nastrój to, co masz cały czas w domyśle tekstu. Można by napisać telefon wyrwał ....ale ten telefon tu burzy swoją rzeczywistością Prawdziwa Belferzyca ale dzięki za interpunkcję pozdrawiam Jacek No to może być tak:Telefon zburzył ciszę i spytał: "Przepraszam, zakład... pogrzebowy?" Nie musi być tak, jak proponuję, ale tak, jak jest teraz, naprawdę nie jest zręcznie i psuje Ci to piękny wiersz. Akurat w płońcie. Wielka szkoda. Buziaki. :-)
Wilcza Jagoda Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w pajęczynie jest lekarstwo. jestem tego dowodem, że tak jest, wiersz też jest jak lek na duszę :D
JacekSojan Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Jacek Suchowicz.; telefon - druga natura człowieka; co robią z nami nasze przyzwyczajenia... tylko czemu tak ludzie nie przyzwyczają się do miłości? a fanatycznie wiążą się z nienawiścią? tak trzymaj! J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Dobrze narymowałeś Jacku, pozdrawiam.
Goliard Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 oświecenie nie zdało się na wiele:) pozdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam aleTelefon zburzył ciszę i spytał:" już się rozłazi Dzięki za rady Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w pajęczynie jest lekarstwo. jestem tego dowodem, że tak jest, wiersz też jest jak lek na duszę :D miło mi dziękuję - rajcują mnie tradycyjne formy poezji, pajęczyna nie szkodzi a jeśli się udało dobrze utkać to miło, że leczy pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Imienniku, a może ludzie nie doceniają miłości, zauważają wtedy kiedy odchodzi i kiedy jest za późno a z nienawiścią nie jest aż tak, zdominowani jesteśmy przez zawiść bo zazdrość może być czymś pozytywnym jeśli mobilizuje do pozytywnego działania. a telefon czasami lepiej wyłączyć Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stefanie dużo zdrowia Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każden ałtor widzi po swojemu :) pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi