Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniłbym ostatni wers ...
wiersz brzmiałby więc tak:

za zamnkniętymi powiekami są kraty
ze wszystkich stron
ostre jasnością wysmuklone mrokiem
zimne jak pogarda
jak więzienie mojego strachu

pozdrawiam

Opublikowano

Aguś, no gupio mi niemiłosiernie, wiesz. Nie było cię, to powiem jeszcze raz. Zamieszczane przeze mnie w tym tygodniu twory mają wszystkie po 6, 7 lat... WnioseK? Muszę się chyba cofnąć w rozwoju i zacząć rozwój jeszcze raz laugh.gif
Cieszę się, że ci się podoba.

Opublikowano
CYTAT
albo skasowanie tego potwora wierszopodobnego

To twoja krytyka, oyey? Konstruktywna bardzo. Ale ja ci i tak język pokażę : tongue.gif i, z wrodzonym sobie wdziękiem powiem "nie". Potwór zostaje.
biggrin.gif
Opublikowano

szukałem jakiegoś wiersza Twojego autorstwa, w który bym się wczuł ( czytaj : który by mnie nie przerastał ) i znalazłem ten. Okazuje się, że gdy go pisałaś ja bawiłem się w Kowbojów i Indian. Aż się chce wyjść z tego forum po przeczytaniu takiego utworu, bo po prostu świetny obraz.
Nic więcej.
cześć
Opublikowano

nawet nie wiem co ci na to odpowiedzieć, Val. Aż sobie zażartuję: chcesz mi pewnie powiedzieć, ze taka stara jestem smile.gif uroczo smile.gif

Tę serię miniatur, "maleńkich", pisałam będąc niemal w kołysce, nawet jeśli dziwnie to brzmi. Daleko mi było nawet do Kowbojów i Indian. "Twórczość gówniarska" tak zwana. Komentarze pod tym wierszem zmusiły mnie do głębszego spojrzenia w swoją przeszłość. I wybaczenia sobie pewnych słabości.
Dzięki.