Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 kobieto puchu zwiewnie delikatny płatku śniegowy w gorącym uścisku rozpływasz się łzami wzruszenia
kasiaballou Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jest dobrze - jest bardzo źle (kursywa tragicznie/niezręcznie zapożyczona) - nawet na maksymę za mało, a "łzami wzruszenia" to chyba wypadek przy pracy i jeszcze "płatku śniegowy" i "w gorącym uścisku" - mam podejrzenia (wytłumaczenie na niekontrolowaną wylewność tego tutaj) - dlatego kochaj się dalej, ale pisz bliżej tego, co było kiedyś - mimo wszystko ;) Trzymaj się, będzie lepiej - musi być. kasia :)
Tali Maciej Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 to było smsem na dzień kobiet(((-: proste i banalne no cóż świat się nie wali a wena może i powróci(((-: pozdrawiam dzięki za czytanie
JacekSojan Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 noooooo!....całkiem do rzeczy! precz ze stereotypami! :)))) J.S
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Mnie się wydają te słowa bardzo prawdziwe, budzące tkliwość, a odbierane odruchy czułości, zawsze mnie wzruszają, mam oczy w mokrym miejscu. Wiersz przemówił do mnie czuciem. Pozdrawiam - baba
amerrozzo Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Moim zdaniem bardzo dobry wiersz. Dość już mam tych wszystkich tekstów obliczonych na efekt. Wolę proste i prawdziwe (cokolwiek to znaczy). Pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 mnie sie tam nie podoba. Pozdrawiam R. ( no chyba że to pastisz )
Rekomendowane odpowiedzi