Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zostawiasz ślady bosych stóp na powierzchni pamięci zapach rozwianych włosów I myślisz że jesteś piękna ? Za ciężko stąpasz i włosy Twe siwe A piękną nazwał Cię człowiek Dlatego nie bądź za dumna Miłości
Judyt Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 piękny wiersz, warto jest czytać mądrą poezję, a to nie za często się zdarza, tak napisałam jak okiem maleńkim ujrzałam, J.
Ewel K Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Bardzo ładnie.. Ten przecinek tylko może wywalić, bo to i nie pasuje do reszty bez interpunkcji i naprawdę jest zbędne - podoba się pozdrawiam:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyto, ważne jest dla mnie że mogę być zaakceptowany i zrozumiany. Naprawdę jestem szcześliwy czytając taki komentarz. Pozdrawiam Cię ciepło. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecinek wywalę bez zastanowienia. Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam KKK
Judyt Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyto, ważne jest dla mnie że mogę być zaakceptowany i zrozumiany. Naprawdę jestem szcześliwy czytając taki komentarz. Pozdrawiam Cię ciepło. KKK Dobrze że jesteś, ja dziękuję za miłe odpowiedzi mnie, cieszę się w takim razie potrójnie, Wzajemnie serdeczności Krzysztofie i dopowiem, że pisanie takie jak tu (....)oj nie często, a warte wejrzeń jedynie pewna dalej; J. wzajemnie
teresa943 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Krzysztofie, wiem, że się powtarzam, ale muszę to powiedzieć. Twoje wiersze są jak żywa rozmowa. Kiedy czytam, to tak jakbym słyszała szept człowieka, który otworzył serce... wsłuchuję się i zaczynam rozumieć; pisz, pisz tak jeszcze...posłucham... Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Tereso, myślę że jeszcze coś napiszę. :) Życie dostarcza dużo tematów a miłe słowa pomagają. Serdeczności KKK
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Mi się podoba- przenosi emocje.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, bo przecież w wierszu emocje i obrazy najważniejsze. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi