Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 chciałbym na wyrazach instrument jak nałóg mieć czarny posmutniał pisząc posmutniał mam na myśli rodzaj całunu zawinąć oszukiwać zza tkanin widzieć bo można i obserwować gwiazdy ale tylko widzieć chciałbym na wyrazach posępny sykliwy satanizm czyli zawijanie wspomnianego całunu zakryć znaczność przewinąć bo można i sobie odpuścić ale tylko przewinąć
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Lubię takie cięcia. Satanizm mnie drażni ale całość podoba się.Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Basiu, dobrze jest się tak czasem przewinąć do przodu, do lepszej formy literackiej (a może gorszej?)a satanizm występuje tu w znaczeniu "zwijanie" ;P zdrówko Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 pewnie miałbyć śmieszny a wyszedł co nie co schiz nie rozumiem albo rozumiem jako zabawę MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie miał być śmieszny ani poważny miał być schiz zdrówko Jimmy
Marcin Gałkowski Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 no stary, szalejesz;) zmieniasz pisanie ostatni cosik. ale chyba na lepsze... dojrzalsze(?). się mnie podobuje;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więcej czytam, więcej robię pompek, prawie nauczyłem się pisać lewą ręką, więcej się nudzę. brachu możesz wybierać powody :) fajnie, że wpadłeś, mate
H.Lecter Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 zakryć znaczność Udało ci się, Jimmy. Jestem beradny wobec tekstu...
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, a co z tzw. "istynktem/intuicją"?
JacekSojan Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 nic nie rozumiem - stwierdzam to sykliwie, posępnie ale nie satanistycznie - po ludzku nic! ?????? J.S
H.Lecter Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, a co z tzw. "istynktem/intuicją"? chciałbym na wyrazach instrument To jest jakąś podpowiedzią, ogólny sens łapię. Nie potrafię przejść przez wiersz - wersami, wyłapać relacji między nimi.
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mogę namówić na przeczytanie jeszcze raz, cóż pewnie nie, ale sądzę, że po prostu nie trafił na spokojny moment. Naprawdę można coś z tego wydobyć. zdrówko Jimmy
HAYQ Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 mnie jakoś bardziej odwijanie pasjonuje ;) ale przyznam, że całkiem zgrabnie zawinąłeś w tym wierszu. Nie do końca, ale tak trochę przypomniałeś mi monologi (te wewnętrzne, do siebie) Marka Kondrata w "Dniu świra". :)zakryć znaczność przewinąć bo można i sobie odpuścić ale tylko przewinąć Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja kocham filmy koterskiego! widziałem wszystkie, tylko ostatni (w.j.c.) mnie troszkę zanudził. Ale masz rację, to powinna być ta stylistyka (fajnieeeeee!) zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Eksperymentujesz Jimmy, słusznie.
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan dajesz tomik następny! pisz pisz pisz i wysyłaj, albo wpadnij do tego chorzowa ;P wiesz, że jesteś mypersonalfavourite z tego forum, zdrówko, Jimmy ps miło że się pokazujesz pod eksperymentami mymi
Rekomendowane odpowiedzi