Marlett Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Pierwsze miejsce dla jednego wiersza i stówka. Nie traktujmy dwu wierszy jednego autora jako zestawu po prostu będzie w czym wybierać. Niech w tomiku znajdą się najlepsze wiersze. Grunt to dobra organizacja i ustalenie zasad konkursu:))
Olesia Apropos Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 no pewno, że podium będzie. szampan na gołych piersiach, wymiana koszulek... ;) ps. nie pomyślałeś o tym, że wiersz można z Internetu usunąć, podobnie jak wstawić?;) więc tak - byłoby to sprawdzenie prowizoryczne ps2. nie jestem pewna, ale 2 (?) lata temu (o ile to był ten sam konkurs;p) było nieźle; wygrał Maciej Talik (?; tak mi się coś kojarzy, że to był mój faworyt, dostał maksa ode mnie; mam nadzieję, że nic nie pokręciłam), a wcześniej - zabij mnie, nie pamiętam autorki, ale wiersz był świetny (coś o wielorybie?:D) generalnie chodzi o to, żeby zabawić się bez zadęcia (mam nadzieję:)
Pancolek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okej, już czaję czym rzecz. Jestem za
Olesia Apropos Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, proponuję, żebyś jurorzyła, bo (jak na kobietę;p) jesteś wyjątkowo rozsądna;)
Tali Maciej Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Jacku bardzo dobra idea staję w konkursie po raz trzeci, ostatnim razem zgarnąłem stówę, tak więc teraz wyrażam chęć dołączenia do szanownego jury, oczywiście jeśli ogół nie będzie miał nic przeciwko p.s też jestem za opcją dwóch wierszy pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię się wymieniać koszulkami zwłaszcza z bardzo spoconymi, owłosionymi mężczyznami :) Maciek do komisji!
Mr._Żubr Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Maćku, parzystokopytna część ogółu nie ma nic przeciwko.
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 jakoś tak mało ludzi się zgłasza... ja jestem jak najbardziej za inicjatywą ;)
Waldemar Talar Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak o miłości to jestem za . pozd. pomysłodawce i przyszłych niezawistnych.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety ale brak kilku niezawistnych pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety ale brak kilku niezawistnych pozdrawiam Znajdą się Jacku - jestem tego pewien .
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 jeśli Jacku pozwolisz - pojuroruję MN
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo się cieszę ok. a powiem Ci prawdę że krępowałem się do Ciebie dzwonić bo już dwa razy jurorowałeś pozd. Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Obecnie w jury: M. Krzywak Messalin Nagietka Tali Maciej Jacek Suchowicz prosimy przynajmniej jedną młodą (choćby duchem panią nie ukrywam, że tu pasuje Wuszka ale ona się chyba nie zgodzi) pozdr Jacek
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może się zgodzi, właśnie wysłałem błagalne info :)
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może się zgodzi, właśnie wysłałem błagalne info :) Trzymam kciuki by błagalne info zdało egzamin. z poszanowaniem Waldemar
Pancolek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 A może by rozszerzyć tematykę zdziebko? Żeby wiersz dotyczył damsko-męskiej miłości, bez konieczności pisania go w formie wyznania?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 na razie nic się nie dzieje czekam na kontakt z Angello w sprawie rozwiązania problemów technicznych wklejania wierszy i ew. nagród. pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może się zgodzi, właśnie wysłałem błagalne info :) Trzymam kciuki by błagalne info zdało egzamin. z poszanowaniem Waldemar Nie chce, leniuch jeden :(
Rekomendowane odpowiedzi