Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja ciekawość jest uzasadniona. Dz. CCC. Czyli, że co? Że niby jestem zazdrosna? ;) No nie, jesteś pożądana.
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Przeczytałam. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem podobnego zdania. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz., pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem podobnego zdania. Pozdrawiam Dzięki, pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 (pewnej Poetce na Walentynki) I tak powinno zostać... Marne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był zamiar, dz, pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz.
JacekSojan Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 "gdzieś na dalekim nieba krańcu" - w Srebrnej Górze? w Górach Bardzkich?
adolf Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 cwane, jak nie treścią to formą zaghrać u czytelnika. Jestem jak najbardziej na tak. Wiersz jest prosty, ale celowo ma przecież być wierszem "bilbordcowym" uproszcoznym schematycznym - tak jak reklama na bilbordzie, ma być troce stereotypowy, troche banalny... żeby się wszystko złożyło na fjnąsztuczkę - wiersz wlaentynkowy. Moim zdaniem połaczenie wszystkich sdkładowych daje jednak solidny wiersz, a pienta urzekająca. pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, zamiar był rzeczywiście bilbordowy.
Rekomendowane odpowiedzi