Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 porankiem ścigać wieczór ukradkiem w słowach urodzić zwiewne motyle w kieliszku wina czuć diabła na dnie nadzieje płonne haustem wychylać życie okręcić miękko na palcu dotknąć zobaczyć co niewidzialne sen schować w szafie i zamknąć na klucz dosięgnąć myślą co idealne pod włos pogłaskać humor fatalny niech tak z przekory czule zamruczy w chmurach się stanie bardziej realnym popatrz już zakwitł świat się nawrócił
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Wow ...romantyzm w najlepszym wydaniu! Uściski!
Ewel K Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Za Aluną i Andrejchem:) pod włos pogłaskać humor fatalny niech tak z przekory czule zamruczy mrrrr:) pozdrawiam
Don Silencio Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 szłoby piosenkę zrobić z tego coś jak zegarmistrz światłą i też tak powtarzać po kilka razy i narastająco, i na końcu walnąć chórki
Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Aluno:):)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam ciepło:)
Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie mruczando mi sie zrobiło;)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, gdzie mi tam do ,,Zegarmistrza...''ale dzieki:)pozdr.
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 ładnie, nawet bardzo...te Twoje liryki są takie urocze, ech, westchnęłam sobie... pozdrawiam serdecznie:)) buźka!
Monika_Gromala Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 "Jesienie rok za rokiem idą, gwizdy jak deszcze szyby tną..." Machinalnie tytuł skojarzył mi się z wierszem Baczyńskiego :) Urzeka, zwłaszcza trzecia strofa. Właściwie brakuje pointy, ale każde zdanie można rozłożyć na osobne miniaforyzmy. Ciepły, optymistyczny wiersz. Pozdrawiam równie ciepło :)
Tali Maciej Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi ucho podpowiada, i pod nóżkę do tańca bym coś z tym zrobił(-: a całość jak liryka liryka tkliwa romantyka pozdrawiam Beato(-:
kasiaballou Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatni wers niesie nadzieję pomimo wcześniejszych przeciwności - jest klimat, ciekawy wiersz. Pozdrówki :) kasia
Gregory House Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 optymizm, optymizm, optymizm... przyjemne. Pozdrawiam *** komentarz nr 69
Baba_Izba Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 To jest jak przytulenie przez matkę, dorosłego syna. Każdy to lubi, nie każdy się lubi przyznać. W moim odczuciu, piękny wiersz. Pozdrawiam - baba
złamane skrzydło Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mniam, cmok, brawo! skrzydełkiem mach, mach zabierawszy!
Franka Zet Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Beatko, znasz mnie, wiesz, żem marudna. Wiersz był chyba na MW. Trochę się podoba, ale nie do końca. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być realny ? Bardzo, bardzo podoba mi się [quote]w kieliszku wina czuć diabła na dnie Dla tego jednego zdania warto było napisać. Pozdrawiam, wybacz uwagi, ale rymowane to delikatna sprawa - białe cyk-myk i jest, stąd taki zalew na biało :)
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 zgadzam się z Teres, płoniaście Bernadetto
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. własnie dla tych westchnień piszę:):)pozdrawiam ciepło:):)
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Moniko, miło e sie widzi.Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi