żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 niektóre cioty nim wezmą pannę w obroty że to koniec usłyszą później długo głośno dyszą to nic nie da niestety bo to nie odgrzewane kotlety lepiej od razu startować niż później do końca życia żałować
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety, niestety...jak zwykle, niezwykle, oniemiała w stuporcie prawie jak skała czytam każdą pana frazę i rym w nich prawdę i wyjątkowy splin i takie piękne widzenie świata mowę zatyka..., już nie gadam wczytana w sens i drugie dno całusów daję sto i... teraz idę na dno warto iść na dno albo iść do nieba wtedy kiedy trzeba kiedy to coś przychodzi nocą kiedy serca dwa łomocą kiedy kobieta chce kiedy nie mówi: nie dobranoc
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 ciekawie wreszcie troche urozmaiciło sie forum pozdrawiam bestia
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Ha ha ha! Buuuuuaaa ha ha ha ha! Ale kino!!! Zabieram całą rozmowę na pamiątkę! Zresztą Twoje wiersze, Almare, bardzo dobre! Zaś Autorowi wątku życzę powodzenia. Hi hi hi!
Magda_Tara Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Almare cudowna jest !!!!!!!!! ale młody...gonił JĄ jak mógł :))))))))
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 "Drąg" stoi ostro i ani myśli wymięknąć! ;-D Pewnie sądzi, że każde Forum internetowe jest erotyczne i nie ma innych!
żylasty drąg Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Droga Oxyvio, uwierz mi, że nie sądze iż jest to forum erotyczne:) każdy wiersz wyżej można zinterpretować na kilka sposobów, niekoniecznie ten jeden. Różni ludzie, różne interpretacje, ale zawsze po interpretacji widać co człowiekowi chodzi po głowie. Jednak Twoja osoba wydaje się interesująca, skoczymy na herbatkę?:) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Drogi Drągu, ja co prawda nie o wierszu, a w każdym razie nie najbardziej. Ja tak o Twoich sekscesyjach względem Almare, przyprawionych Twoim wymownym nickiem. Mojej osoby nie znasz, więc... na co chcesz skoczyć? To się teraz nazywa "herbatka"? ;-)
żylasty drąg Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Ciekawą osobowość masz, sam seks bym powiedział. To może kawa?:)
Magda_Tara Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "kawa" seksowniej brzmi, Oxy! bierz!!!! :))))))))))
żylasty drąg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 widzę, że i Magdzie wypadało by coś zaproponować. Coś bardziej seksownego od kawy, pójdziemy popuszczać latawce?
Rekomendowane odpowiedzi