bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Drewniana konstrukcja płotu, którą podtrzymuje, tylko stal, zardzewiała od przeszłych lat natura nie może jej pokonać. Smaga w parkan srogi wiatr śnieżna zaspa , co roku napiera, trwa walcząc o przetrwanie, taki mały, a jednak silny. Na nim koty, kolorowe ptaki, wsłuchuje się w ranne trele. W lecie pochłania nowe siły, gdy słońce osusza sztachety. Deski uśmiechają się do niego on mężnie strzeże zabytku, taki stary, a jednak wielki od zadumy posiwiał mędrzec.
Gregory House Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Bestio, Mnożą mi się przecinki w tym utworze. Jest ich za dużo. Ja bym tu ich wcale nie umieszczał, pasowałoby. Myśląc nad własnymi dziećmi (tudzież mego pióra) wracam pamięcią do rad i uwag jakie pod moje drzwiami ludzie zostawiają... I tak sobie myślę, o tej późnej bądź wczesnej porze, że tak, jak mi radzono, bym spróbował skłaniać odbiorcę do większej refleksji, tak teraz ja w Twojej dłoni radę tą umieszczam. Pozdrawiam
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 - poszukaj wiersza o gwoździu, J.Kofty.
Gregory House Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, nie znałem. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Droga bestio wiersz oj...fajny! Tylko cosik mi nie leżą te "dźwięczne trele"?Może inny przymiotnik? Pozdrowionka!
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 dziękia Gregory za pewnie dobre rady, hmmm, tylko widzisz wiersz, jak wiersz z tą różnicą , że czytelnik i tak ma nad czym dumać, gdyż wszystko opiera sie o filozofię, ze coś małego może wiecej zdziałać od rzeczy wielkich . Może tak to przedstawię ogólnie. Jedak dzieki za odwiedziny i przeczytanie. pozdrawiam serdecznie bestia
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Almare, hmmmmmmmmmmm wiersz Kofty o gwożdziu poszukam nie znam i nie czytałem, ale może znajdę dzieki za wdepnięcie pozdrawiam bestia-------aha myslałem że ja tylko mogę opisać gwóżdz ale spoko
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Aluna jak zawsze dzieki pomyślę nad tym słowem . Wilele miżna zmienić, jednak dzięki, że za ODWIEDZINKI pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 czytałem nie podoba się jak na mój styl musze zmienic tytuł, gdyż juz ktoś taki dał zn J Kofta pozdrawiam bestia
Rekomendowane odpowiedzi