Bogdan Zdanowicz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 MACIEJ TALIK sprawił sobie wspaniały prezent imieninowy! Dziś został laureatem konkursu poetyckiego na zestaw wierszy w ramach Zimowego Salonu Artystycznego (spotkania krakowskich-pedagogów poetów, plastyków i muzyków). Wiersze oceniało Jury w składzie: prof. Bogusław Żurakowski - poeta, krytyk (przewodniczący); Ewa Sonnenberg - poetka, krytyk; Krzysztof Lisowski - poeta, krytyk, wydawca. Nagrodą jest wydanie za rok tomiku wierszy. Gratulacje dla solenizanta! pzdr. b
Pancolek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 ogromnie gratuluję grabulą :) i czekam na tomik, brachu ;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 i tak trzymaj Macieju!:)
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 A to urodziny też ma? ;) Gratuluje.
Waldemar Talar Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyrazy uznania dla laureata - miło że ktoś nas godnie reprezentuje i odnosi sukcesy. pozd. dla Bogdana i Macka
Judyt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Gratuluję serdecznie również(:
kasiaballou Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Gratulacje!!! ********** ********** ********** Z okazji imienin życzę Ci spełnienia marzeń i dalszych sukcesów - powodzenia :) kasia *********
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyrazy uznania dla laureata - miło że ktoś nas godnie reprezentuje i odnosi sukcesy. pozd. dla Bogdana i Macka Myślę, że Maciej reprezentował sam siebie. Ja bym nie chciał reprezentować całego orga, chyba że w piłkę;)
Mr._Żubr Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 O tak, tak, w piłkę:) org vs nieszuflada tak na przykład:]
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 gratulacje Maciek:):):)...ciesze sie bardzo:)i wszystkiego dobrego:)Do zobaczenia w niedziele;)
Pancolek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obawiam się, że dostaliby manto ;) Moglibyśmy też ich pocisnąć w golfa
Mr._Żubr Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 I w pici polo na małe bramki, hehe.
Pancolek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) albo w zjadanie pączków na czas
Baba_Izba Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Maciek na wozie - a baba się cieszy! Serdecznie gratuluję, z pozdrowieniami - baba
egzegeta Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 oczywiście, że gratuluję i to serdecznie, ale żadne dla mnie to zaskoczenie. To się Tobie Macieju należało bez łaski.:) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja tak myślę, serdeczne gratulacje i najlepsze zyczenia, zdrowia i dalszych sukcesów w kazej dziedzinie, którą reprezentujesz Maćko! duża buzka!!!!!!!!
M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jakie wnioski - na pewno już nic płynnego do ust nie wezmę :))) A jutro o godz. 20:00 posłuchamy Macieja w Radio Alfa (a może i trochę mnie :)
Tali Maciej Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 dziękuję wszystkim a w szczególności Bezetowi za zorganizowanie imprezy, to był mój trzeci zimowy salon i jak mówi stare powiedzenie do trzech razy sztuka(-: pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi