Ewa_K. Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 z Markiem często rozmawiałam o 7 rano, gdy On zaczynał pracę w swoim sklepiku, a ja szykowałam się do pracy ... nigdy nie poznalismy się osobiście, chociaż planowaliśmy ... nie był mi bliski, ale wyjątkowo nam się rozmawiało ... nie zdążyłam się pożegnać ... szkoda.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 poznałem na spotkaniu w listopadzie 2007 w Szczyrku przemiły wrażliwy człowiek - radny, właściciel sklepu monitorował dusze ludzkie zapisując w wierszach jak na dysku współczuję najbliższym wielka strata Jacek
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 to bardzo przykre, że nie ma już między nami Marka Dunata. Pozostawił wiersze, niektórym wspomnienia. Dziękuję Marku.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Marka poznałem w listopadzie 2007 roku w Szczyrku wcześniej kręcił mi się koło ucha jego wiersz "Pani Waleria" - kto był w Srebrnej Górze ten może pamięta - pytałem - czy ktoś zna Marka Dunata? czy pamięta taki nick? treśc jaką przekazywał w wierszach zdawała się mi bliska choc nie utożsamiałem się chocby ze ździebkiem magii jego poezji posiedzisz teraz Marku ze Stachurą i innymi daleko daleko na wykuszu, wysoko, przecież mówiłeś, że od kilkunastu lat nie nie byłeś w górach, teraz będziesz ponad nimi dziękuję Marku za gg i wiersze przepraszam, że nie zdąrzyłem z ostatnim nie wysłuchałeś
Marcin Gałkowski Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie poznałem. już nie poznam. ale z forum kojarzę=( [*] =( PS: Pani Rybak, żałosna jesteś w tej chwili.
Franka Zet Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Z mojej strony pozostały jak najlepsze wspomnienia wierszy, myśli, komentarzy. Bardzo żal.
Tali Maciej Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 )-: zdarzyło mi się toczyć zacięte boje w komentarzach z markiem zdążyłem przeprosić ale nie zdążyłem się pożegnać
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 www.wywrota.pl/db/mp3/834_bezsen_witold_adam_rosolowski.html 21 stycznia minie już rok MN
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ten czas szybko upływa :( Wiechu
Rekomendowane odpowiedzi