Dawid D. Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 gdzieś za piątą czai się zmrok gwiazdy zadeptane w przejściu dla palących wygasły spopielone ciemność wygina żelazo pies walczy z łańcuchem strun głosowych czerwonej ściany dworca głos zamurowany milczy nie zapowiada następnego w kierunku czy wkrótce
zak stanisława Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, pamietam z warsztatu i sie widzi, krótki i treściwy pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 gdzieś za piątą czai się zmrok gwiazdy zadeptane To jest faktycznie porażka. Reszta jakaś, to na plus
magda Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Może i było. Ważne, że działa. Schowam sobie. :) Pozdrawiam, m.
bestia be Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 podoba się superasto pozdrawiam bestia
H.Lecter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 gwiazdy zadeptane w przejściu dla palących wygasły spopielone ciemność wygina żelazo pies walczy z łańcuchem strun głosowych O tym zapomnij i nie przyznawaj się, że kiedykolwiek napisałeś... Spróbuj zbudować coś na bazie tego co poniżej : Spóźniony na ostatnią minutę gdzieś za piątą czai się zmrok czerwonej ściany dworca głos zamurowany milczy nie zapowiada następnego w kierunku czy wkrótce Póki co - minus.
Dawid D. Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Hanibalu, jakosś w ogóle, nie jestem zdziwiony pozdrawiam :)
Mr._Żubr Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lepszy, niż Twój ostatni - to na pewno. Pozdrawiam
magda Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe. A ja właśnie na odwrót. Heh. :) pozdrawiam, m.
H.Lecter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe. A ja właśnie na odwrót. Heh. :) pozdrawiam, m. Proponuję wrócić do tematu za parę lat... ; )
Dawid D. Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe. A ja właśnie na odwrót. Heh. :) pozdrawiam, m. Proponuję wrócić do tematu za parę lat... ; ) Hannibalu Lekterze z pełnym szacunkiem ale za kilka lat będzie się pisało inaczej. A tak na marginesie, po co bronisz swojej wypowiedzi? czy Twoje słowa są ważniejsze niż innych komentujących? powinieneś mieć więcej szacunku dla innych, jak i większy dystans do samego siebie oraz swoich wypowiedzi - słowa należy ważyć czasem ciągną na dno jak kamień u szyi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi