zieloneciele Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 wystarczy wyjrzeć, horyzonty są tuż za parapetem, zmieszane gołębiami. niebo choć naciągnięte ledwo sięga drapaczy chmur i nigdzie niżej; w kącie pokoju przesiewa mak aktualny samson, któremu gładzę brodę negocjując jakiś dzień, może dwa dla warkocza. dla mnie nieważne, on jako facet bardzo chce wiedzieć na ile jest pierwszy, albo chociaż jeden z ostatnich. niewiele pamiętam, chyba żaden nie nosił brody - kłamię. co za znaczenie, samson, rasputin, czy chrystus? kosztuję ich od dziecka, mają jeden wspólny element i każdy rozpływa się przy podniebieniu. - patrz na gołębie, słuchaj, jak gra dla nas frank. jestem zmęczona, proszę przestań mnie brać na poważnie.
Mr._Żubr Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Momenty są, a puenta to nawet podniosła mi... kącik ust. Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Potwierdzasz moje najczarniejsze obawy, że jesteś świetną poetką... ; ) Sześć wierszy, sześć plusów. Jak ci się znudzi, to krzycz.. Pozdrawiam. : )
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 zacząłem czytać wcześniejsze twoje wiersze.
zieloneciele Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 się cieszę niezmiernie, Mr.Żubr, z tego podnoszenia. miło mi Magnetowidzie. H.Lecter, już od razu że krzycz. myślisz, że to takie proste? ;)) dziękuję serdecznie za komentarze, pozdrawiam :)
zieloneciele Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 a wiesz, aż sobie wklepałam. szybciutko przeczytałam kilka tej autorki. faktycznie, godna polecenia:) muszę się powczytywac. hmm... no prawie robi wielką różnicę (;
zak stanisława Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawde rzekłą szachrajka:P popieram
magda Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Kapitalne. Miło poznać. Pozdrawiam, m.
czerwona oranżada Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 no nie mogę, gdzie nie spojrzę tam jakieś cielaki, dunaty i inne boskie stworzenia ;) tą ostatnią przerzutnię uwielbiam
zieloneciele Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 dziękuję bardzo Stanisławo, Magdo :) oranżado, proszę mnie do jednego gara z dunatami nie pakowac! (; się ciesze ostatnią.
Rekomendowane odpowiedzi