zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 kiedyś znałam dobry sposób ucieczki przed światem jak najdalej od własnego domu do miejsca gdzie gasną wszystkie światła i ty stawałeś się jedynym wyzwoleniem dziś moim sposobem na życie jest dobra forma na słodkie ciasto
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 dzięki, Stasiu ! :)) a jeśli to za mało? a jeśli piekarnik zepsuty? :))
Bernadetta1 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 to ja reflektuje na to ciasto:)...humor poprawiony:) cmok Stasiu:)
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są jeszcze sąsiedzi, hehe
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale póki co mam tylko formę Bernadetko :)
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są jeszcze sąsiedzi, hehe "nie da ci ojciec, nie da ci matka...." zrób mi wierszyk o sąsiedzie- nim!!! nał!!!!!!!! :))
aluna Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Super temat opisany w mistrzowskim stylu!!! A puenta zostania ze mną na dłuuuugo!: "dziś moim sposobem na życie jest dobra forma na słodkie ciasto" Ukłony!
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak! "Królowa jest jedna" To prawda, we wszystkim :) pozdrawiam kasia
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Magdo, nie da rady tak na poczekaniu, musi sie zapłodnić... aluno, kasiu, miło was gościć z takimi miłymi słowami cmookam wsyskie cy :P
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ucieczka, ale dobra forma... to rzeczywiście sposób na życie, który zdobywa się po wielu doświadczeniach...hehe... z dobrej formy fajowe ciasto...chocby tylko z wyglądu... cieszy oczy... Podobasie :)))))) cmokam
bestia be Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 ciekawy wiersz ,, a sposób ucieczki od swiata" superasto! podoba się bestia
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ucieczka, ale dobra forma... to rzeczywiście sposób na życie, który zdobywa się po wielu doświadczeniach...hehe... z dobrej formy fajowe ciasto...chocby tylko z wyglądu... cieszy oczy... Podobasie :)))))) cmokam tereso, sieciesze że odczytałaś jak trzeba, bo na innym forum zarzucono mi dosłowność , heheheh ale każdy widzi co chce zobaczyć- płytko :P:P cmoook wielkie dzięki
Franka Zet Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Wieloznaczne, że mniam ;)
Baba_Izba Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jeśli już słodkie - niech będzie keks. Dbając o formę - rodzynek zjesz! Tak sobie pomyślałam: na wszystko można znależć sposób. Fajniutki wiersz, serdecznie pozdrawiam - baba
egzegeta Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 kiedyś znałam dobry sposób ucieczki przed światem jak najdalej do miejsca gdzie gasną wszystkie światła i ty stawałeś się jedynym wyzwoleniem dziś sposobem na życie dobra forma na słodkie ciasto i tyle;)
Judyt Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 fajny ciepły wiersz :)ciepłoniaście
złamane skrzydło Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, proszę i jeszzce można skrócić, całkiem niezle :P mach-mach Egzegeto
Rekomendowane odpowiedzi