magda Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jeśli to jest oniryzm, to wyjątkowo przytomny. No. No to bedę częściej zaglądać chyba. Pozdrawiam, m.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, zapraszam.
Oxyvia Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Chyba nie zauważyłeś mojego wpisu parę pięterek wyżej, bo nie odpowiedziałeś... :-(
Bo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie. ha! bierze mnie:) i ten nastrój: taka ładna pogoda, odpowiednia pogoda na szczęście. zapamiętam Bo
Bernadetta1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mamrotany czy wyszeptany czule przy uchu:)...ja jestem za druga opcja;):)..podoba sie..pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, dziękuję, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie. ha! bierze mnie:) i ten nastrój: taka ładna pogoda, odpowiednia pogoda na szczęście. zapamiętam Bo Dzięki, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mamrotany czy wyszeptany czule przy uchu:)...ja jestem za druga opcja;):)..podoba sie..pozdrawiam Dziękuję, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.k., dz.
Agnes Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 każda strofa jak aforyzm. pozdr. a
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Agnes, pozdrawiam.
Bronek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Skoro jesteś taki zaspany, to śpij dalej i nie wysilaj się na pisanie.........
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz., pozdrawiam.
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spij/śpij mimo wszystko pobrzmiewa smutkiem. ładnie, spokojnie. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spij/śpij mimo wszystko pobrzmiewa smutkiem. ładnie, spokojnie. pozdrawiam Dzięki, pozdrawiam, Stefan.
Fanaberka Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne to, pozdrawiam :-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne to, pozdrawiam :-) Dzięki, pozdrawiam.
Eliasz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 czytywałem lepsze ten wiersz jest dobry bo powoduje efekt jaki daje placebo - niby lepiej a nic się nie zmienia. jest o niczym - tyle sarkastycznej krytyki z mojej strony ale nie bierz powyższych słów na poważnie i się nimi nie przejmuj. a patrząc przez pryzmat jakiego używam do postrzegania rzeczywistości - miło się musi przy tym wierszu zasypiać czuć że uspokaja [to sobie weź do serca] tutaj działa jak relanium
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Eliaszu za fajny komentarz, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi