Mr._Żubr Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 zmuszam się by nie zwrócić całego dnia który nie zdążył jeszcze wstać jasna cholera sprawiła, że ostatni promień słońca, jaki mógł wpaść do mojego pokoju został pożarty przez szybę stojącą mu na drodze. poplątały mi się kroki. dławi mnie pasta do zębów, a łyżka zupy wybiła mi już dwa. ponowna nauka wiązania buta jest trudniejsza niż wypowiedzenie słowa prestidigitator pierwszego stycznia, krótko po północy. najbardziej wolny jestem od pierwszej do siódmej powiedzmy
kasiaballou Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sarkastycznie i zabawnie, z pogranicza czarnego humoru. Najbardziej podobają mi się pierwsze cztery wersy i rozbrajająca pointa. - aha, te "się" to bym nieco utrąciła ;) pozdrawiam kasia
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Żubr każdemu odpowiada :) Podobasie :))
Rachel_Grass Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja też kupuję Żubrowe, a i samego Żubra mogę ;) ne podoba mi się wers - który nie zdążył jeszcze wstać. rozumiem, co peel chce oddać, ale mimo to plącze mi się pod nogami piesek - Logika ;) chociaż, można mieć ostatecznie odruch wymiotny na samo wspomnienie o czymś. cholerę wyenterowałabym, bo dobre byłoby wyodrębnienie graficzne. cudna puenta, tylko dzie taki Hieronim, co od cynizmu robi się radioaktywny? :P pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ok, wprowadziłem jakieś tam kosmetyczne zmiany. kasiuballou - właśnie 'się' poobcinałem H.Lecterze - sprzedane! Bernadetto1 - możliwe Agato - też lubię;] Rachelo - już wspominałem - do usług:):) Dzięki za komentarze, pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie no broń Boże nie wyrzucać- to jest kapitalne własnie...tak mi sie z ciążą skojarzyło, no ale Zubrze nie podejrzewam Cie;):):)pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernasiu, nie lubię kapitalizmu :P
Magda_Tara Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 dla mnie pointa !! a choćby i sama !!! świetne! ;)))))
złamane skrzydło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 mam nadzieję ze pasta już nie dławi :P chociaż 3 króli też było :P fajnie Żubrze macham
Mr._Żubr Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Magdo - a weź sobie Skrzydło - ja Ci zatem odmachuje, za przeproszeniem Dzięki Wam, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi