Dariusz Sokołowski Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 hermafrodyta ma r k ;)
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już ma "R" się jąkam czasami, o.ki? Dla Ciebie; specjalnie... z lekką brodą, o.ki??? o protoplastach na mchu jadali ;) p.s.kto ich przywołał? Jak ich wołali? - Małostkowymi ich zwano - popiół, zadra z żebra Adama Pozdrówki :) kasia
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozdzielnopłciowy ma tera c Ta... Ty masz rację, a ja wsiąż owuluję, regularnie :)) - zdrówki :P kasia
Baba_Izba Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 udane polowanie po żarcieo mężu chudej żony ma gnatżona duchownego popa żonażona kocha męża za wzięciemąż kocha żonę za żarcie
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Błękitna krew, a żołąd, jak zlew ... tfu ;( Ale Plus za meandry ;) Pozdrówki kasia
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale się nie boi ? Tak faj.na i broi ... :)
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie modlę się regularnie, ale MĄ(O)DLĄCYCH podziwiam - z Bogiem, Insektom też ino na marginesie ... ;) PO_zdrówki dla Pani :P
kasiaballou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie modlę się regularnie, ale MĄ(O)DLĄCYCH podziwiam - z Bogiem, Insektom też ino na marginesie ... ;) PO_zdrówki dla Pani :P hehe IN-sekta szachrajki ;) Rozumiem; zainteresowana nie jestem listą, ni pozycją, mam swoje priorytety, bardziej namacalne a tu lubię sobie pobywać ... :P Pozdrawiam :) kasia
kasiaballou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 BAWMY SIĘ W NOWYM ROKU - NIEZMIENNIE ZAPRASZAM ... A CO NAM, TAM ??? - pozdrawiam i wciąż oczekuję :))) kasia.
jasna Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 rodzina - trójkąt nas troje - nastrojekarnawał kar nawał
adolf Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 łupież ten zwierz to cenny łup - łupjeż
adolf Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 brom - niebezpieczny pierwiastek niebezpieczna broń-łom moebezpieczny brom mewa - kołopot z potem M. Ewa - kłopot z potem pot potem kło-potom pot a kiwać
kasiaballou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ode mnie laur, z listeczów bobkowych, syte ;)
Jonatan Michalik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ulubione danie blondynki danie dupy
kasiaballou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D!!! pozdrawiam kasia
kasiaballou Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Miło było; dziękuję Państwu za kreatywność i podzielenie się niesamowitym ... polotem. :) kasia
Eliasz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Bajka o selerze se leże i se pierdzę.Bajka o janosiku ja no siku tylko zrobię.
Rekomendowane odpowiedzi