zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 dzwoneczki rozbudzone jednym ruchem skrzydeł wypuściły melodię oswojoną z czasem potrzeba łagodnego wiatru jest silniejsza od burz i nawałnic z kamieniem w jednej i mimozą w drugiej ręce bez wyrzutu tulę się do siebie zapomniałam w co można oprócz ulubione korale obcasy nie pasują do koloru włosów dorobię skrzydła pełen odlot
Marusia aganiok Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sandała jak już (chodzi o obuwie?) ;>)
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic z tego, choram, nawet lampki nie wypiję, bo antybiotyki nie pozwalają , buuuu życzę zdrowia i sprzyjającego losu- Jacku! z Nowym Rokiem :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Stasiu przepraszam za ten komentarz który zniknął - omyłkowo traktuj że był życzę Ci dużo zdrowia i szczęścia Jacek ps. mam wieczór z wnukami a ja się nie czuję dziadkiem ot i co
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Marusiu, najlepszego wszystkiego!
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, potraktowałam zobacz wyżej :) cmoook w starym roku!
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano tak wrażliwość ma swoje.... zalety? cmoooook
Ela Adamiec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Stasiu:))) Dużo dobrego:) pozdrawiam:)
H.Lecter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 podsumowanie roku z doskoku Ten doskok niestety jest widoczny... Pozdrawiam.
małgorzata s. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 ostatnia zwrotka bardzo refleksyjna, ta na pewno nie z doskoku, pomimo, że podmiot liryczny uparcie nam sugeruje i tytułem, i klimatem wiersza, że mamy go "lekko potraktować", zatrzymać się nad nim nie dłużej niż.
allena Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 niech się uleży, bo widzę zmiany a słowa z alfabetu? alfabet to zbiór liter,; od słów jest chyba słownik:) a.
M._Krzywak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na Nowy Rok PLUS dalszych sukcesów :) Pozdrawiam.
Franka Zet Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Końcóweczka dla mnie, tego mi trzeba. Tobie, Stasiu, odlotów poetyckich oraz innych w Nowym Roku. Stawiaj literki, lubię je zbierać i czytać. No i zdrowia !!! Buziaki :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fajnie napisałaś Stasiu, noworocznie. Stefan.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Staszko! W Nowym Roku nowy plus:)) PozdrawiaM>
zak stanisława Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 ElU! dzięki i Tobie również zdrowia nadewszystko i sprzyjającego losu! Lecter, :) dzięki za rewanż:) dosiego roku! dziś jego narodziny! najgorsze że wrażliwosc zmienia się na nadwrażliwosć, najlepszego! Inuś! Małgorzatko, tak ostatnia z przemyślenia starego...Roku zdrowia! alleno, bystra obserwatorko, ściskam! Michale, za PLUS dzięki Tobie dobrego ducha! Franko, to miłe co mówisz, majlepszego spełanienia marzeń Stefanie, buziaczki w oba plus Henrietta, zdrowia nieustajacego WAm zyczę Marletto, duchowego spokoju i radości Kochani Wszystkim zyzę zdrowia przedewszyatkim, weny i radosci z twórczości, spełnienia marzeń pięęęęknych wierszy cmooook, niech lecą bąbelki!
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgadzam się z Marusią - tylko sandały ;)) A tak w ogóle, to bardzo ładnie Ci w skrzydłach Stasiu. Jakbyś tam moją wenę gdzieś latawicę trafiła, powiedz, że tęsknię, co.... ;( Noworocznie pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ejże!:)))) tak mówisz, no może . o mało aniołem nie zostaąłm grypoa tak mnie zaatakowała jak nigdy w życiu, nawet moj lekarz to stwierdził Najlepszego z nowym Rokiem zdrowia,(do)weny, :p miłości cierpliwości i spełnienia marzeń! cmoook Ps, sandałów już nima:(
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Przepraszam Stasiu, nie miałem nic złego na myśli. Zdrowia życzę przede wszystkim, a marzenia niech same się spełniają. (cmoooki) :)))
adam sosna Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 łza od zimnego wiatru w sopel bardzo nowego bez łez z uśmiechami (wieloma)
Rekomendowane odpowiedzi