Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dobra chwila pojednania, razem zawsze rażniej chociażby i przy wypieku. Podoba się. Pozdrawiam, Bolek.
teresa943 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Robercie, jesteś szalenie miły...dziękuję i przydzielam Ci duży kawałek tortu...smacznego :)))) Pozdrawiam serdecznie -Krysia.
teresa943 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podoba "wspólne wypiekanie". Razem raźniej i pomysłów wiecej :))) Serdecznie pozdrawiam -Krysia.
Marusia aganiok Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 same słodkości.Lubię i się podoba;>) Ślicznie pozdrawiam;>)
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Marusiu, że spróbowałaś z upodobaniem :)) Pozdrawiam życząc szczęśliwego Nowego Roku -Krysia.
a._mrozinski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 A ja to widzę tak: babcia, już po śmierci męża jest trochę trudna dla rodziny. Wiadomo, starsze osoby mają swoje dziwactwa, na które nic nie można poradzić. Ale taka babcia niesie dużo radości, ciepła, uśmiechu. "znalazł mleczną drogę i otworzył się dla niej w te święta wypiekali już razem" Dziadek otworzył dla niej bramy Nieba? Widzę to jako wiersz o śmierci, a jeśli dobrze widzę, to chyba najpiękniejszy wiersz o śmierci jaki znam. Jeśli się mylę w interpretacji to trudno, ja i tak zostanę pod dużym wrażeniem. Arek
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku! Otworzyłam szeroko usta ze zdumienia...Twoja interpretacja dotąd nie zaświtała w mojej łepetynce :)))...fajnie, że można i tak :))))...masz Ty, oj masz, wyobraźnię :))) dziękuję i cieszę się, że zostajesz pod wrażeniem... toż to radość dla autorki! Serdecznie pozdrawiam -Krysia.
Rekomendowane odpowiedzi