Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Odwiedziłem ostatnio Listę czytelników i zauważyłem, że wiele profili w rubryce 'zarejestrowany' posiada datę 1970-01-01. Fajnie byłoby przeczytać coś na temat historii tego portalu: kto był jego twórcą, jak powstał pomysł założenia takiego portalu na internecie, etc. Pozdrawiam!
nAzGuL22 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kurcze, poezja prześcignęła rozwój technologii internetowej. A to ci dopiero :)
Pancolek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Wieśku drogi, nie traktowałbym dosłownie tych informacji. Te daty wynikają z przenoszenia starszych użytkowników na nowe forum (poezja.org w obecnej postaci)
Tova_Brink Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 też na to kiedyś zwróciłam uwagę, tyle, że ja pomyślałam, jak fajnie by było zrobić porządek i usunąć loginy, które nie mają żadnej publikacji i milczą od kilku lat :-]
Tomasz_Piekło Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=68290#dol rok temu była 8 rocznica Panie Wiesławie
Rhiannon Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tak, tez zauważyłam te daty. Muszę przyznać, że rozśmieszyło mnie to. Tym bardziej, że wszystkie te nicki (ze trzydzieści albo i więcej, o ile dobrze pamiętam - oglądałam te listy już jakiś czas temu) mają jedną datę. Wszyscy nagle postanowili się tego samego dnia wpisać na org? Przed nastaniem internetu i ogólnodostępnych komputerów w Polsce? To niestety błąd systemu, Wiesławie. Podobnie jak brak pseudonimów autorów przy niektórych starych wierszach. Pozdrawiam, R.
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Wieśku drogi, nie traktowałbym dosłownie tych informacji. Te daty wynikają z przenoszenia starszych użytkowników na nowe forum (poezja.org w obecnej postaci) Miły Pancołku, nie traktowałem dosłownie tych informacji ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rhiannon, dziękuję za 'głośne' potwierdzenie moich myśli :) Zgadzam się z tobą, że to błąd systemu. Pozdrawiam!
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Tomaszu, dziękuję za ten link!
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta data od samego początku, kiedy to pierwszy raz ją zobaczyłem, nie pasowała mi do 'całości' :)
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba cud, hmm... ;)
Rekomendowane odpowiedzi