Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 człowiekowi w kapeluszu dziękuję za pamięć nie wagą jest ilość i czas a jakość spełniona - jak z ulubionym kocem który z wiekiem milszy i bliższy duszy niż cielesne jedwabie dziękuję że milczysz o braku i mówisz o niedoborze - jak o powietrzu w materacu bez którego dyskomfort i ból gwarantowany mimo wszystko nie ma wag na miarę gdzieś coś a niby nic niby nic a gdzieś
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jako człowiek w kapeluszu wiersz przyjmuję specjanie oraz kupię jeszcze parę kapeluszy. CCC Ewo.
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako człowiekowi w kapeluszu przesyłam całą czapkę pozdrowień, a w dodatkowe kapelusze wkładam bomboniery życzeń, czerwone wina (rozgrzeszające), czekolady/-ki (słodkie i gorzkie) oraz całą masę pozdrowień i parę buziaków. :) Wszystkiego, co najlepsze, Stefanie.
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ech. Szkoda, że nie wszyscy tak dobrze piszą, a gorzej myślą. Bardzo to piękne. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 - Wiesławie J. Korzeniowski - dziękuję za "+ proszę bardzo" :) - mały dzielny tosterze - świetnie czytać tak miłe słowa, choć ja Tobie takich nie zostawiłam - dziękuję, że potrafisz "to wszystko ogarnąć i uczyć się od innych ( - CHOĆ ja jestem "mierną wykładnią"... ;0 -Stefanie, Ty wiesz, o co biega. ;) Pozdrawiam Was serdecznie, Wa
Emu Rouge Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 za plusa??;) cała przyjemność po mojej stronie;) pozdr aga
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 To mam Ci dobry wiersz skrytykować, tylko dlatego, że Ty mój skrytykowałaś? Proszę Cię, chyba już jesteśmy na to za stare xD
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mały dzielny tosterku, nie wierzę, żebyś miała ponad czterdziestkę ;))))
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 No nie. Ale "naście" mi też już przeszło. 21 mam. Dużo czy mało?
Almare Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. akurat, i tak trzymaj. :)))
Almare Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -kobieca intuicja: przykład pierwszy z brzegu. :))
Almare Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 -dobrze jest pamiętać o tych wyjątkowych ludziach w kapeluszach lub bez kapeluszy, i pisać dla nich lub dla ich upamiętnienia takie wiersze. twoje kapelusze po niebie szybują słowa jak pranie wiszą na sznurze kołysze nimi tęskny wiatr mój wiatr
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tosterku, to akurat! Na wszystko.... :))))
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Almare, nie zawsze wiersze są warte człowieka, ale ludzie są warci, by o nich pisać...
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dzieciaka mam już półtora rocznego ;))
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dzieciaka mam już półtora rocznego ;)) Jej, moje jedno 15, a drugie 6. :) ale takie półtoraroczniaki są najfajniejsze :))))) Te ich uśmiechy, bezwarunkowa miłość i pierwsze zdania - ech, aż Ci zazdroszczę....
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej po mojej :) Serdecznie, E.
Robert_Siudak Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo dobry wiersz. nie żeby genialny czy żeby mnie olśniło, ale bardzo dobry. Pozdrawiam R.
Zofia Honey Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za ciepłe podziękowanie plus. Podoba mi się. Pozdr. Z
Rekomendowane odpowiedzi