Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 i wczoraj poszłam do tego szewca szarpał za obcas szpilkę drogą krzyczał by takich butów nie nosić bo tu nieszczęście wisi nad nogą nie było żadnej troski o buty że są potrzebne bo marzną nogi zamiast naprawić ględzi o zdrowiu może dlatego bez butów chodzi
kasiaballou Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Aganiok! Fajny powrót, taki ... na szpili i z płaskim noskiem - aaapsik _ no, zdrówko_ że jesteś :)) kasia.
Magda_Tara Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Marusiu Ruda, kocham takie wiersze ! cudeńko ! :)) zabieram.
Rachel_Grass Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 witaj, Marusiu. miło Cię widzieć ;) pierwszy wers, wzmianka o szewcu wprowadziła w bardzo ładny, magiczny klimat rodem z Cinema Paradiso, potem okazało się jednak, że cały wiersz jest butowy. jestem więc trochę rozczarowana, bo miałam nadzieję, że ten szewc może zechce przykleić obcasy, ale jej paznokciom np. :P nie mogę się zdecydować na żadne stanowisko w sprawie puenty. ludowa mądrość, znana wszystkim (dobrze użyta może zabić, muszę zapamiętać ;)) wywołuje tutaj dość mieszane uczucia. pojawia się znikąd wrażenie taniego moralizatorstwa, do tego dodałam tytuł... nie wiem, nie wiem ;) ale pozdrowię.
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach, bo mogłam więcej, ale trochę śpieszno mi było, bo jest nadzieja na dłuższy pobyt; może jako rozgrzewka to coś się wmieści w ramki:)) Miło mi Cię powitać bom już tęsknić zaczynała ;P
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rudzielec się cieszy, że może znowu pobyć z Wami i dzięki za miłe słowa. ;p
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Aganiok! Fajny powrót, taki ... na szpili i z płaskim noskiem - aaapsik _ no, zdrówko_ że jesteś :)) kasia. Kasiu dzięki, ze mnie jeszcze pamiętasz.Nie ma co owijać - wróciłam i zostanę chyba(? ;P
teresa943 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Marusiu! Witaj! Nie masz pojęcia jak się cieszę z Twego powrotu... Cieplutko pozdrawiam :))) Krysia.
złamane skrzydło Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszyscy się cieszą, to i ja! też! , przecież wkrótce świeta, a radość jest dobrą oznaką zdrowego podejścia do człowieka:) i wiersz też, chociaż mi buty nie potrzebne, to wiem w czym rzecz. macham skrzydłem :)
Baba_Izba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dawno Cię nie było, wyrosłaś nam Marusiu, już buciki na szpilkach! Jak ten czas leci! Pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdr. cieszę się po mojemu:)))
Marusia aganiok Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wróciłam i zostanę :)) Nie lubię szpilek, ale czasem noszę i do szewca też noszę:) Witam i pozdrawiam:)))
Rekomendowane odpowiedzi