Wiktor_Bukowski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 od wewnętrznej strony ud po rozmowach zostały ślady. w oczach mam obłęd niespełnienia. zasady retrospekcji. błaźnie zimowy zostań w akwarelach taka pora przelotna. ogrodów chochoł - król narzeczona jego magiczna. zawsze na boso Nikomu na ucho w zaspie myśli wszystkie drzewa ( albo zasypie ) o kruszyć mi w kieszeniach, po stokroć i mówić do paproci idę … stroić się w barwy słońca ( tylko czegoś brakuje )
H.Lecter Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 w oczach mam obłęd niespełnienia. zasady retrospekcji Przy tym bym się nie upierał, brzmi jak komentarz odautorski - zbyteczny, bo ten wiersz umie mówić ; )) Bardzo dobre, Wiktorze. Pozdrawiam.
Hania K. Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dawno nie czytałam tak nijakiego wiersza, jakiś obłędny chaos z gadającym podudziem. Kto to kupi?" Hania.
Mr._Żubr Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 idę … stroić się w barwy słońca ( tylko czegoś brakuje ) końca?
Wiktor_Bukowski Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 właśnie brakuje końca i to nie tylko tutaj ( Hania nie rozumie inna płaszczyzna ) ale tak w ogóle na marginesach życia dziękuje wam H. Lecter i Mr. Żubr -tj. nigdy nie bylem taki spokojny. e tam pozdrawiam :)
JacekSojan Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 oświeć mnie autorze - po co są te kropki (wygląda na biały wiersz); i logika mi szwankuje, bo skoro "po wewnętrznej stronie ud" zostały ślady - to dlaczego i skąd niespełnienie? z powodu "ud" czy z powodu rozmów? bo ani tak ani siak... a "zasady retrospekcji" też mi nieznane, więc brzmi pusto; wiersz trochę wygląda, jakby wersy składał komputer - na chybił trafił, ale bardziej chybił... J.S
Wiktor_Bukowski Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 od wewnętrznej strony ud po rozmowach zostały ślady tj. rozwiązanie bardzo proste, a nie jest to skomplikowana łamigłówka drogi czytelniku - chodzi o jakieś mniej lub bardziej ważne przemyślenia odnoszące się do przekraczalnej granicy przyjaźni, między k. i m. no i co jest niby dalej jeżeli tą drogą się nie chce iść tak jak być powinno dlatego wybieramy samotność itd. czy jakoś tak ps. z komputerem. dzięki za komplement. Kasparov. pozdrawiam.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 a i niespełnienie - konsekwencją pewnych zachowań, właściwie to brakiem konsekwencji. albo się pogubiłem - wtedy racja
marekdunat Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 druga strofka poprowaszona porywajaco. pozdrawiam.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 dziękuje marku. pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi