Hania K. Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jak widzę, każda opozycja jest tutaj niewskazana? Czyli, jak Boski wszystkich obraża, to się cieszymy, a jak "dwie wredne panie" coś napiszą nie tak, to wielkie oburzenie. Popatrzcie w lustra i oceniajcie, koledzy krytycy.
Boskie Kalosze Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O pozycjach z nieznajomymi? Pani Haniu, bardzo się pani zmieniła ostatnio na niekorzyść. Proszę czytać więcej moich wierszy, pomogą podźwignąć się z degeneracji.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Informuję, że (jako dystrybutor) nie mam już na stanie żadnego egzemplarza książki - ale ma je autor (umówiliśmy się, że będę pośredniczył, jeśli znajdą się zainteresowani, ci jednak muszą się spieszyć, bo nawet u Autora zaledwie kilka zostało!). Wszystkim, którzy zdecydowali się zdobyć "Zwierzę ci się" - dziękujemy i gratulujemy doskonałego wyboru! Życzymy ciekawej lektury i niezwykłych olśnień poetyckich oraz wzruszeń - zwykłych, ludzkich. Bogdan Zdanowicz - wydawca PS. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tomik dotarł i do mnie - fajowy :)) dziękuję bardzo, za wpis i przesyłkę również pozdrawiam serdecznie Autora i Wydawcę
mały_dzielny_toster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 I get it I get it I get it ;D
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Gratulacje i pozdrowienia dla Wstrentnego :)
Wstrentny Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzienki wstrente, czyli na pewno coś mocniejszego od waluty ;)
Wstrentny Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, że baby to nie "baby" ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No teraz się bój bo już mam całą masę pytań ;D
Boskie Kalosze Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No teraz się bój bo już mam całą masę pytań ;D ja też. np. czy babcia naprawdę spaliła ten tomik? i czy oby nie za późno? :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie spaliła, schowała. I kilka dni temu oddała. Kilka dni temu też pod moją nieobecność wpadła do pokoju Hani (córeczki, 16 miesięcy) i porozcinała jej nożem zabawki i pozrywała zasłony, więc nie muszę nic chyba dodawać ;)
Wstrentny Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to oznacza, że te wiersze ożywiają na chwilę znudzonych życiem? ;)
Rekomendowane odpowiedzi