Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 [color=red]NAJLEPSZY PREZENT NA MIKOŁAJA I POD CHOINKĘ![/color] Z przyjemnością informuję, że już jest debiutancki tomik wierszy warszawskiego poety Marka Sztarbowskiego pt. "Zwierzę ci się" z ilustracjami Michaliny Grodzkiej (Wrocław). Autor znany w Internecie tu i ówdzie (pl.hum.poezja, poezja.org, nieszuflada) - m.in. jako Sokratex, Boskie Kalosze, Wstrentny, marco, niutoNWiersze zabawne i mądre, pełne absurdu, często oparte na niezwykłych skojarzeniach - mówiące jednak ciekawie i empatycznie o naszych codziennych przypadkach. Więcej informacji można znaleźć (i zobaczyć próbki) pod adresem: "www.bezet.org.pl" (zakładka: inne sprawy). ps. Książeczka ma format 148x148 mm, 72 str. , okładka miękka - klejona. Zainteresowanych proszę o kontakt: bezet.MAŁPKA.o2.pl
mały_dzielny_toster Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 O to ja chcę, ale z dedykacją ;))
Almare Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 -super! nareszcie! -zamawiam trzy egzempl. z dedykacją!
egzegeta Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Panu Markowi serdecznie GRATULUJĘ i - co oczywista - wyrażam nieodpartą chęć posiadania takowego. Pozdrawiam gorąco Autora tomiku i Autora niniejszego wątku
Gość Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Miałam rację, że Boskie Kalosze to Wstrentny. Dobrze skojarzyłam. warszawski poety ale wydawnictwo krakowskiy.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zainteresowanych proszę o kontakt na maila (jak wyżej). Kamilo - Kasiu, czy w imię dawnej znajomości, mogę Cię prosić, żebyś tego wątku nie zaśmiecała?
Gość Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czym? Nie rozumiem. prosze wybaczyć, ale jeśli autor w dyskusji z Bea.2u może ad hoc przywoływac moją osobę, to nie rozumiem, czym tu coś zasmiecam. Jesli ma pan jakieś personalne uwagi, to proszę pisac na prive. a znajomość nie była na tyle gorąca, żeby pozostał we mnie jakikolwiek sentyment.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Gratuluję serdecznie! Życzę dalszych sukcesów i publikacji! Pozdrawiam :), Kasia
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Boski, winszuję. Chciałabym tomik, ale nie śmiem prosić.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Sokratexie, czekam na tomik z autografem, dz, pzdr.
Hania K. Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Na pewno nudny, nie chcę tego tomiku.
mały_dzielny_toster Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przynajmniej wydał ;) Ty się tylko odgrażasz i straszysz ;P
Hania K. Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 A niech wydaje, tylko co? Mam od razu kupować? Nachalna reklama bubli powinna być zakazana!
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
mały_dzielny_toster Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Hania K. - jesteś tak żałosna, że aż nie chce mi się z Tobą gadać. Tfu!
Hania K. Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Nie jestem manekinem, nie muszę robić tego co wypada. Wy pod moimi wierszami jesteście gorsi.
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja, i ja !!!!! Bezet zna moje dane więc... kupuję!
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. haniuuuuu, na litość boskich kaloszy miej SWÓJ HONOR, bądz kobietą kobieto!!!!!
Bernadetta1 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Marku przyjmij równiez moje serdeczne gratulacje:):)...życzę dalszych sukcesów i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi