Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 rety, tato, dzisiaj rano dzień po ślubie dałem plamę, na poduszce położyłem stówę - tak się zapomniałem ale to nie koniec jeszcze, inny finał wzięła sprawa nie uwierzysz, w szoku jestem, pięćdziesiątkę mi wydała! 1
Vera_Ikon Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Rewelacyjny pomysł. Wykonanie bardzo przypadło mi do gustu :) Gdzieś tam jeszcze bym rytm dopracowała, ale to drobna techniczna sprawa. Za inteligencję, humor i kobieca przewrotność + Pozdrawiam serdecznie Vera
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Verciu, to znany żart. Doszyłam mu tylko rymowane falbanki. Dzięki :)
amehob Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 co ty powiesz? pięćdziesiątkę? słuchaj synu, moja rada - dawno temu twoja mama tyle samo mi wydała. możeś poszedł nazbyt ostro i miast robić dzieci z żoną, noc spędziłeś w łóżku z siostrą? obie mi tak zawsze robią. ok, już zmykam ;) ps. ps.
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam zmartwienie rymowane na wątpliwość mocno chore, bo ten wiersz mi odrzucili - Ty wróciłeś mu humorek Dziękuję :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lecz pamiętaj i się pilnuj w domu mieszka babcia jeszcze byś nie trafił do tej starej bo ci urwie... - alte hexe
Almare Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lecz pamiętaj i się pilnuj w domu mieszka babcia jeszcze byś nie trafił do tej starej bo ci urwie - alte hexe alte hexe - co ty gadasz tutaj przecież nie wypada miłość swe granice ma ty zaś grozę przepowiadasz
Eliasz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 +Prawdę mówiąc nie w moim guście, ale dowcipne dlatego też piszę komentarz.dowcipne.
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Baaardzo śliczne, hihihi Podoba się, a jakże. :))))))))
Waldemar Talar Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Rozbawił bardzo Alicjo - zapowiada się udany dzień - skoro tak wesoło go zacząłem. radości życzę
Makar Bora Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Aż trudno uwierzyć, że tak niski lot zaliczyła Alicja. To prawda, że przypadki chodzą po ludziach, ale że taki musiał trafić się Alicji? Niemniej pozdrawiam.M
Bernadetta1 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaden niski lot:) z humorem i rewelacyjnie na te słoty jesienne:)pozdrawiam Alu
amehob Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alte Hexe? dyć to ołma, a jo szwarne frelki wola. kiej sie tako posebleko i fyrzichem piznie w gały, to ci godom, mniód i mleko, a Großmutter? bier na straty. :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 jesteście wszyscy boscy
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Dziękuję Kochani, jesteście cudni :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Dziękuję Głuptasku :) Troszkę mi pocięli skrzydełka. Chciałam sprawdzić, czy jeszcze potrafię fruwać, czy sobie darować. Dziękuję :)
teresa943 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo! Nawet z pociętymi pofruniesz, gdy nie stracisz humoru...a widać, że go masz, dałaś dowód :)) naprawdę wybuchnęłam śmiechem...:)) Serdecznie pozdrawiam.
Gall Antonin Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Za wywołanie uśmiechu szczere pozdrowionka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Gratuluję poczucia humoru, fajne, całuję, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi