HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 była taka dziecięca zabawa z piaskiem i dłońmi pamiętasz o mało nie poznaliśmy się tylko przez te palce tyle nam zostało wczoraj minęła jesień to nic zima będzie ostra
Magda_Tara Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 A jednak wróciła !! :)) Wena. i w jakim stylu.....
zak stanisława Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, będzie, a my jak dzieci zabawa w śnieżki i dłońmi bałwan spłonął z gorąca pamiętasz o mało nie pokłóciliśmy się przez marchewkę ugotowałaś zupę to nic że jest ostra zima się szykuje :D:D dzięki HAYQ za możliwość zabawy z twoim wyśmienitym wierszem cmok
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Maksymalnie skondensowana "drobinka". Uśmiech zachwytu ;D
kasiaballou Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Bardzo dobry wiersz, HAYQ - bardzo, gratulki. Pozdrawiam :) kasia.
lubię latawce Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 nooo, jakbym Cię nie znała, to bym powiedziała, że zaszalałeś :p ale że już Cię trochę czytam, to Ci powiem, że nudno tu u Ciebie, jak zawsze - rewelka :))))) pozdrawiam serdecznie, angie
teresa943 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 delikatnie, leciutko jak pląsanie ulotnych wspomnień... urocze :))) serdecznie pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawstydzasz mnie, hehe... jak przeminęło z wiatrem? ;)) Magda... Tara - czy to nie zbieg okoliczności? :) Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, będzie, a my jak dzieci zabawa w śnieżki i dłońmi bałwan spłonął z gorąca pamiętasz o mało nie pokłóciliśmy się przez marchewkę ugotowałaś zupę to nic że jest ostra zima się szykuje :D:D dzięki HAYQ za możliwość zabawy z twoim wyśmienitym wierszem cmok Dzięki Stasiu i za Twój. do piaskownicy do babek go ciągło - wciąż miał foremkę ;)) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Katarzyno, miło, że wstąpiłaś. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cokolwiek to znaczy, dziękuję Marianno :) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Kasiu, dziękuję i pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nudno, nudno... to powybrzydzaj, qrka, może trochę. No tak... zalatana jesteś pewnie, ale miło, że wpadłaś. Dzięki, serdelki na ogon ;)
HAYQ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet bardzo, bardzo ulotnych :) Dziękuję Tereso serdecznie. Pozdrówki.
Baba_Izba Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Wpisuję się na końcu, nie chcę się wymądrzać zwłaszcza u Ciebie. Niezaleznie od opinii, które już znam: próbuję zapamiętać jak subtelnie budujesz konstrukcję i atmosferę wiersza. Czytam i chłonę. Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Miła jesteś Babo Izo. Bardzo Pozwól, że o-chłonę :) Dziękuję serdecznie.
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Chciałam się uśmiechnąć uśmiechem, ale mi mówią, że znaczków nie przyjmują ! No to się uśmiecham pełną gębą !!! :* (a buźkę przyjęli - no ???!!!)
HAYQ Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu you toking to me... "wy"? Buziaki zawsze ;)))
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 to nie to you: "you", a to www.poezja.... dlaczego nie mogę uśmiechnąć się wymownie: ":)))", a muszę gadać pełnym zdaniem? a Ty na ten przykład możesz?
HAYQ Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Jak to nie możesz? :D o tak.. nie możesz? (chiba nie rozumiem) :|
Rekomendowane odpowiedzi