zielony Elf Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 mówisz że mnie kochasz? że pamiętasz.. że porządasz.. ..czasem tęsknisz? chcę Cie kochać chcę szanować chcę lubować chcę miłować chcę być przy Tobie gdy jest dobrze i gdy źle móc ocierać Twoje łzy i wraz z Tobą śmiać się biec gdziekolwiek do utraty tchu bawić do ostatku sił wszystko chcę robić z Tobą .. i tylko Tobą .. nikim innym mam nadzieję że to wiesz?
a._mrozinski Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie ufaj nikomu, kto "porząda"! Wiersz beznadziejny, sorry, ale to nie jest skierowane dla czytelników, więc po co wstawiać na forum. Arek
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Odnośnie pytania zawartego w tytule: jeszcze jeden bąbel na nieskończoności :). Pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 JA MAM! W drodze do wiersza
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Hm, jestem pewna, że wiele osób chciałoby coś takiego usłyszeć z ust ukochanej osoby :) Ale - na Boga! (tak, tak... musiałam to napisać) - toż to nie jest żaden wiersz!
Rachel_Grass Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 ja też mam.Gdy pożądanie staje się porządaniem.
M._Krzywak Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Porządnie spartaczona robota.
Panna Cogito Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem pewna czy chciałabym coś takiego usłyszeć, nawet gdyby kwestię tą miał wypowiedzieć sam Johny Deep:-) prędzej podcięłabym sobie żyły aby oszczędzić sobie banału ! ! !
Rekomendowane odpowiedzi