Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 koc składam w kość z pedalskiej łąki przenoszę cię w męski klimat znam na pamięć wszystkie chodliwe cytaty umiem pić wódkę i palę papierosy niemal doskonale żaden dym żadna noc nie ucieknie płucom mózg powstrzymany przed omdleniem pragnie znaleźć się z powrotem w czaszce tymczasem miasto międli go w wilku bram garaży parków cmentarzy i knajp cóż ja pan niespokojny duch ze mną można wszędzie pójść i przypominać sobie stare lata nawyki odwyki pierwsze
Franka Zet Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Bardzo dobry, tylko nie rozumiem pierwszego wersu "koc składam w kość" - może literówka ? Pozdrufka ;)
Rafał_Leniar Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Pierwsza linijka zaciekawiła, choć jest wg mnie taka pośrodku - ani zbyt udana, ani przesadnie spartolona. Reszta menska, a jakże. Oceniając nauczycielsko (czyli tak, jak nie powinienem, z braku kwalifikacji): + dst. Zdrowia.
Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Franko, Rafale dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam M.
Hania K. Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Żeby coś takiego wydawać. To nie jest poezja, to jest coś niżej! Hania.
Rafał_Leniar Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby coś takiego pisać to chyba trzeba nie mieć... Czegoś niżej. Ewentualnie wyżej, w głowie ;p
Marlett Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Michał Kućmierz! jedyne co mnie razi w wierszu to;pedalskiej łąki zastąpiłabym ; gejowskiej łąki albo jeszcze inaczej, ale to moje zdanie wszak mężczyzną nie jestem:)) PozdrawiaM.
Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, spod twych paluszków takie COŚ to komplement, uważaj bo jeszcze się zauroczę. Pozdrawiam Misiaczek :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby coś takiego pisać to chyba trzeba nie mieć... Czegoś niżej. Ewentualnie wyżej, w głowie ;p :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym napisał "gejowskiej" nie byłoby "męskiej" piosnki :) Dzięki Marlett za odwiedziny, pozdrawiam M.
Rafał_Leniar Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Pedalskie jest lepsze, bo nie wszystko, co gejowskie, jest pedalskie ;) (Klub Błękitnej Ostrygi... Policjanci z wąsami ;o)
H.Lecter Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Stachura a`rebours... ; ) Bierzemy knajpę i poetę a wiersz sam wyjdzie ? Jest średnio, Michale. Pozdrawiam.
Marcin Gałkowski Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 jest na granicy kiczu miejscami. ale jest męski, to fakt. jest dosadny, wali w ryja. i bardzo mi się podoba=) pozdrawiam
Michał_Kućmierz Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, słuchałem pół nocy "Wrzosowisko" w wykonaniu SDM i postanowiłem się nieco schlać, wybebeszać :) Pozdrawiam Piotrze!
Michał_Kućmierz Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marcinie, taki miał być. Zdrówko!
Rekomendowane odpowiedzi