HAYQ Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 o włos mijały nas pędzące auta kałuże rzygały prosto twarz pęczniała gdy odgrywałem klauna wyglądałaś jak hiena alfa przypominałem ja lało taktycznie przegrywałem nikt nie ma z tobą żadnych szans z ust permanentnie i oczu strugami upływał ci makijaż przez lata odkąd czarowałaś kolejną zachłystując się porcją błota nikotyny i bluzgów syczałaś mnie grało w płucach ostro sto słów bez pokrycia i pokryć sto bez słowa gra innymi słowy taka rozmowa
kasiaballou Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzył mi się z hitem Budki Suflera. Interpretacja zdaje się być zbędna - liryczny; z nutką żalu, cynizmu nawet. Doskonały, poetycki przekaz, a ostatnia strofa po prostu genialna! Gratuluję warsztatu. Pozdrawiam:) kasia.
Magda_Tara Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 phi.. jakieś....takie...tango.... ;*
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł jest nawiązaniem do starej prawdy, starą prawdę wykorzystała Budka Suflera do swojego hitu - ja wykorzystałem B. S. nawiązując do tytułu i związanych z nim skojarzeń. Dzięki Kasiu. pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie... basista zdaje się fałszuje ;P (o... pardon) :* Dzięki, wpadaj częściej... z buziakami.
Boskie Kalosze Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie od dawna masz dożywotniego plusa za IQ plus forma wypowiedzi. Na tyle wierzę w to co piszesz, że nie wierzę abyś kiedyś uległ panującemu ogólnie... hm, rozgardiaszowi intelektualnemu ;) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie od dawna masz dożywotniego plusa za IQ plus forma wypowiedzi. Na tyle wierzę w to co piszesz, że nie wierzę abyś kiedyś uległ panującemu ogólnie... hm, rozgardiaszowi intelektualnemu ;) Pozdrawiam. zaraz, zaraz... ale rozgardiasz intelektualny często wpływa na poszerzenie horyzontów, zmianę sposobu myślenia - odbetonowanie się, no wiesz - nowe trendy i takie tam ;P no, więcej nie napiszę, bo się wyda ;)) Dzięki Boskie... po takiej dawce słodkości chyba łyknę coś na chmielu. Fajnie Cię czytać ( to norma) ale jak widzę gościć też miło. :) Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 ...no i basista lepiej słyszy ... ;))))
Beenie M Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 sto słów bez pokrycia i pokryć sto bez słowa gra innymi słowy taka rozmowa dużo czytam w tych czterech wersach i właśnie ten fragment dla mnie naj pzdr
adolf Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super warsztat :) pozdrawiam podoba się
Baba_Izba Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ot, po prostu - talent. Nie lubisz pochwał (tak naprawdę - kto nie lubi?), a jednak powiem: fajny wiersz! Pozdrawiam - baba
Rachel_Grass Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 świetne i chyba nie trzeba więcej :))) no, pozdrowić może co najwyżej.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po takim buziaku... jasne :)
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic dobrego się w tych czterech nie kryje, ale skoro naj cieszę się Beenie, dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się ok. ale w warstacie to mam bałagaaaaan, dzięki Adolfie - pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, ta Twoja intuicja :)) A wiesz dlaczego? Nie umiem się zachować ;P (w nawiasie też masz rację;) Dziękuję, serdecznie.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie trzeba, lubię konkretnie ;)) Dzięki Rachel - z ukłonami pozdrawiam.
adolf Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się ok. ale w warstacie to mam bałagaaaaan, dzięki Adolfie - pozdrawiam :) a ja nie mam warsztatu, moje zdolności manulane nie pozwalają mi nawet gwoźdźa wbić :D już dawno przestąłem się przejmwoac - brak mi precyzji - ja bym np. pierdol*adostął gdybym miał choćby malować figurki, mimo, że fajnie to wygląda, ja bym pewnie po godiznie wziła i w2szystko wywalił ^^ pozdr.
Waldemar Talar Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Pod każdym względem na tak kolego - a zakończenia wiersza dwa razy na tak. Jeden z lepszych które ostatnio czytałem twego- autorstwa - pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pass... oby tylko ostre faux pas z tego nie wyszło ;))) - kłaniam się... miszczyni miniatur :) Niziutko.
Rekomendowane odpowiedzi