Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Chęcią działania szedł młody był wiedział co chciał a może nie przecież młodość szalona jest zmęczył się trudem przekonywania jaki kierunek najlepszy wreszcie sam zwątpił co lepsze wybrał samotność w ciszy
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Bogu jeśli chodzi o mnie;p kolejny piękny wierszx
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Bogu jeśli chodzi o mnie;p kolejny piękny wierszx Tak, ale z Bogiem nigdy nie jest się samotnym.....:) pozdrawiam
aluna Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Pod kreślarz naszą wolę wyboru czy dobrą ...to się okaże !pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 zwątpienie wiara myśl jak ziarnko piachu na wietrze się ściera w pył? a gdyby? gdyby jak nurt strumienia unisło dialektyką istnienia? zwątpienie z wiarą niezmiennie niśmiertelnie się ścierają w diament na dnie smutku prominiem wyrosła nadzieja ... bea
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej jedno i drugie...w wieczności się okaże :) pozdrawiam także!
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 czemu usuinoles wiersz dlaczego?przej oles się świnia? Wiesławie tak piękny wiersz
Marta Mil Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 wiem , że widział Pan co się działo z tym ostatnim moim wierszem, ...ja jestem totalnie porażona......i zaszokowana, jak widać nawet tutaj nie można wyrazić swoich uczuć, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto to zniszczy...,postanowiłam to usunąć tylko dlatego, by nie robić przykrości innym...żal, pozdrawiam (myślę, że coś z tym fantem trzeba zrobić, albo go zupełnie ignorować, .....)
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ignoruj bądź zadaj usunięcia go ja zadam usunięcia to ignorant nie poeta nie zna się na poezji nie umie pisać trzeba mu to uświadomić podpiszcie się pod moja prośba a uda się pozbyć takich pseudo poetów
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koko, jeśli masz na myśli odę Marty Mil do Ryszarda, to tez mi się podoba
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Marto, proszę zamieścić swój wiersz z powrotem na forum. Dziękuję!
Marta Mil Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 dajcie już spokój , naprawdę za bardzo szanuję Pana Ryszarda, a to było ode mnie dla Niego i naprawde prosto z serca, żeby ktoś taki ...pisał takie głupoty pod tym, noc nieprzespana...
Marta Mil Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 i tak moje uczucia do Jego treści się nie zmienią, więc co do umieszczenia tego wiersza raz jeszcze mam pewne obawy......a autor i tak zapewniam Was o tym wie, ubolewam nad tym, że akurat w tym momencie ten idiota pokazał na co go stać (sory, ale tak muszę go nazwać, nie chcę takiego zamieszania, nie jest to miłe dla nikogo...)
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam twiorzy zamieszanie wiec wstawiaj wiersz i jeszcze inne by mu pokazac prawdziwa poezje
Pani Cogito Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 ten wiersz prawie jak o mnie ale mimo wszystko lubie tą samotna młodosc
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co myślisz o wierszach świni poezji?
Marta Mil Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 przepraszam, ale Ta cała Świnia Poezji podpisała się pod wierszem Pana Ryszarda :Blask Kasjopei, ja już nic nie rozumiem
kokopustelnik18 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to se poczytaj te jego pseudo wiersze i poprzyjcie mnie w wierszu ,,proszę"
Marta Mil Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 podpisał mi się tez pod wierszem gdybym była twoim aniołem....niszczy wszystko...nie ma tutaj jakiegoś regulaminu, żeby go usunąć poprostu.....
Rekomendowane odpowiedzi