ot i anka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Co wy na to? proponuję sobotę za dwa tygodnie czyli 25.10 oczywiście pod warunkiem, że znajdą sie chętni:) mam nadzieję, ze wrocławianie i okoliczni znajda czas, myślę sobie, ze miło by było się spotkać, nie tyle na poezjowanie tylko chociażby żeby pogadać:) co wy na to? są chętni?:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Ja mogę podejść
ot i anka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Jimmy- ty jesteś z Wro??? no ładnych rzeczy się dowiaduję:P Anno- z checią się z Tobą zapoznam:)))) namówię premiera i Jego Alter Ego:))) mam nadzieje, ze sie nie wymigają;)
ot i anka Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja z Tobą tonormalnie jeszcze chętniej. ps. JAE nie namówisz, mów mi "wróżko";) bo to głupia pipa jest i powie, że nie ma kasy nie ma czasu i coś tam coś tam;p najwyżej trzerba obiecać, ze będziemy fundować piwo:D hehehe:))) chyba, ze się do nich na chatę wbijemy:D:D
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 prawie z, ale w soboty często bywam, dlatego "podejść"
John_Maria_S. Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Jak będę miał czas (???) to wpadnę. Bardzo dobry pomysł...ciekawe, jak wielu ludzi jest z Dolnego Śląska. Pozdrówka. p.s. Szkoda, że wino w moim balonie, jeszcze buzuje........wziąłbym ze sobą :)
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Wrocław, piękne jest to miasto. Chętnie spotkałbym się tam z wami i na pewno z piwkiem :-)
Espena_Sway Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 ja bardzo chętnie, tylko nie wiem czy dam radę 25 października, ponieważ 29 wylatuję do Londynu a jak wiecie nie mieszkam we Wrocku, tylko bywam czasami :P
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coooooooooo?
Magnetowit_R. Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 26.10 jest koncert Young Gods + supporty...jak nie wybiorę wawy to może będę tedy. alre koncert moge polecic, bo może już nie young, ale gods na pewno;) www.youtube.com/watch?v=z9js1eGZJK0 posłuchać i zobaczyć;)
MARCEPAN 30 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Patrzcie, sam Dolny Śląsk :) Taż ja też z Dolnego Śląska jestem...
Magnetowit_R. Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 jaki sląsk. Podkarpacie rules!;)
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 no ja zasadniczo też mógłbym zajrzeć zapewne=)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 jeśli się uda to zagoszczę / jeśli będzie więcej informacji / no i chętnych /
Espena_Sway Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Bielaczku jak dobrze pójdzie to się wreszcie poznamy :P, bo planuję mimo wszystko być :)
ot i anka Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 no dobra- to ustalamy, że w sobotę we wrocławiu, godzina 18...może byc Kalambur?? czy ktoś ma lepsze propozycje? w Kalamburze moze nie byc miejsca...to może Mleczarnia, co??? Tylko napiszcie czy ktos będzie!!!
Espena_Sway Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli się spotkanie odbędzie to my z Marcinem będziemy :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 ja tam bym preferował Mleczarnię, albo jeszcze lepiej Lamusa (choć raczej mały jest), ale się dopasuję:). zresztą, podejrzewam, że to i tak będzie tylko punkt zbiorczy i dopiero wtedy padnie ostateczna propozycja gdzie idziemy (i gdzie mogą być miejsca=).
Rekomendowane odpowiedzi