zak stanisława Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 poeci w koronie skruchy z drzew miękko spadają na liście lubię taką ciszę która deszczem w okna puka najbardziej szalonym pomysłem usypia rozum na kilka dobrych dni przywłaszczam sobie ten czas wydzielony na przyszłość lepiej zajrzeć do worka z kotem niż kupić funt fantazji w nadmiarze bez oszczędzania na zaproszeniu letnich pokus w jesienne nastroje basen schłodzonego wina w miłości nie ograniczaj się w niczymniech biodra układają kanapę w miękkie kształty* Rachel Jesiennie z nutką melancholiiGdy październik zarzuci na drzewa miedzianomiodne ubranie myślę że wtedy jesień także o mnie ma staranie Zanim mróz siwy utrze mi nosa wejdę w mroczne, gotyckie zaułki, rudozłotych refleksów w ich oknach pozazdroszczą im wszystkie wiewiórki. Świat dyskretnie zasłania się mgiełką, aby nikt nie zobaczył, jak ziewa, a ja wiem, że iść muszę daleko tam gdzie kiedyś odeszła nadzieja. W ciepły blask moich oczu ją wplączę aby nigdy mi już nie uciekła, i wrócimy do domu na wiosnę i nie będzie już więcej pożegnań.
Waldemar Talar Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Miło jest w samo południe delektować się tak przyjemnym dla duszy i ucha wierszem Stanisławo . kłaniam się nisko
zak stanisława Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Waldi, dzieki, to mile slowa pozdrawiam cieplo
Barbara_Pięta Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Witaj Stasiu, oj tak miło zatopić się w Twojej poezji. Podoba mi się klimat tego wiersza, zabieram do ulu :-0. Z pozdróweczkami/b.
Barbara_Pięta Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 ojej miała być uśmiechnięta buźka, palec mi się omsknął hehe :-).
Makar Bora Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 spadłaś bardzo miękko w kolorowy atłas liści tak jesiennie odświętnie oby tylko nie w czas gdy chmury się ślinią i łzawią w zimnych podmuchach najbezpieczniej jak kotka na cztery łapy w puszyste tapczany gdzie biodro przy biodrze pozwala odczuć aromat gorącej kawy a świat szumi obojętnie bo krew napędza dynamizm uczuć Serdecznie pozdrawiam. M
zak stanisława Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 basiu, milo cie goscic, wlasnie kawa jak zrobila to Makar Bora i przypomnial sie wiersz - nagosc usta mocze w kawie goracej jak samo pieklo uwielbiam aromat zapraszajacy do wspomnien trzymam w dloni naga filizanke buzka- zza morza z wiatrem przesylam pa (sorki za pismo, nie mam polskiej klawiaturki)
zak stanisława Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki to mile powitanie takim slicznym wiersze cmoooook zza morza Makareno!
Bernadetta1 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 ja go tez zabieram Stasiu:)..zreszta podziwiałam juz w warsztacie:)...pozdr.
kasiaballou Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Byłam, czytałam, podziwiam wenę, podoba mi się. Pozdrówki :) kasia.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 wspaniałe dodaję do ulu oczywiście chętnie bym to zrymował ale to co innego pozdrawiam Jacek
Robert_Siudak Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Postrzymuję zdanie z W. - Najlepsiejsza wersja :) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Bernadetto, Kasiu, Robercie uprzejmie dziekuje i serdecznie pozdrawiam Jacku, zrymuj bedzie superowa 3 wersja daj sie skusic na te rymy:D milego wieczoru
Toby Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mocna końcóweczka, wiersz też ciekawie przemówił:)
egzegeta Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Stasiu jest tak:niż kupić funt fantazji - mówią doświadczeni mam jej w nadmiarze bez oszczędzania ja bym to leciutko tak:niż kupić funt fantazji mam w nadmiarze bez oszczędzania i wtedy przerzutnia się jawi zupełnie przyzwoita. a po cholerę to - mówią doświadczeni, no pytam - po cholerę za przeproszeniem;)) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Się wypowiadałam i powtórzę - umiem na pamięć:))) Pozdrawiam mocno ściskam i powiem później jak go tak szybko się nauczyłam:))) EK
Anonimowa Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 idealnie pasuje na jesienne popołudnie :)
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. swieta prawda- po cholere, ;D cmok dzieki
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kosie nabralam dla cie wiatru w muszle, przywioze cmok kosy w nosy
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie ciesze dzieki anonimowa cmok
Rekomendowane odpowiedzi