Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 nie każdy może zwieść takiego kogoś jak on wiem że ma tyle zalet przez całe życie pielęgnował i karmił sobą nie tracąc nic z pola uprawianego przez innych
wypłosz pospolity Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 czy ja wiem.. dziwne, do jednokrotnego użycia. pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to jednorazówka
Rachel_Grass Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 naprawdę ładne zakończenie. niezwykle mi się podoba. do reszty mam nadzieję się przekonać :)
Pancolek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 czekam na dłuższą formę w Pani wykonaniu, bo na razie ledwo zaczynam już kończę ;)
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za przeczytanie i miło, że zakończenie ok. Serdecznie pozdrawiam:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku - to takie skrótowe rozwinięcie czegoś, co wkurza ostatnio:)) Na dłużej się tu zadomowię zimą - teraz nie mam jak, to i wierszyki w skrócie:))) Dzięki, że zajrzałeś: pozdrawiam serdecznie:))) EK
zak stanisława Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 ini dzialke uprawiali, ale i on korzystal, słowem wszyscy mieli korzyśc, nie ma to jak dobra działka i plenna :P:P heheh kosie niezle to wymysliłas papapapapa
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pielęgnował i karmił sobą ------> dawał z siebie wszystko nie tracąc nic z pola-------> to jest swego rodzaju przegięcie w stronę puenty, bo pojął,że jest wykorzystywany przez pseudo przyjaciół i postanowił korzystać z ich doświadczeń, czyli pola uprawianego przez innych. pozdrawiam i dzieki za przeczytanie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz jak to jest:) Człowiek ma skrupuły, a z czasem powinien korzystać bo i tak wszystko na wodzie pisane:)) Pozdrawiam Stasiu i życzę samych dobrości TAM:))) Pa!! EK
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm a co na to MONAR?! :| czy tez markot jeśli MO, to tyż dobrze gorzej gdyby DOŁ.. nie dzieląc ...
Tali Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 coś na kształt przeczytałem zapomniałem ale pozdrawiam serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i dobrze!:) Odpozdrawiam nie mniej:) EK
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Cię gościć; ukłaniam się zaszczycona "odwiedzeniem":))) Pozdrawiam jesiennie:))) EK
a._mrozinski Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Dobre, dobre... Tytuł w cudzysłowiu, bo jest tylko pozornie przezorny. nie każdy może zwieść / takiego kogoś jak on - więc patrzy z wyższością na innych, dzieli świat na "ja - mądry i sprytny" i "oni - głupi, gorsi". wiem że ma tyle zalet - "wiem" chyba dlatego, że on o nich mówi, bo jeśli po prostu żyjemy z drugą osobą (albo obok drugiej osoby), to nie zastanawiamy się czy ma dużo zalet. przez całe życie / pielęgnował i karmił sobą /nie tracąc nic z pola / uprawianego przez innych - czyli dawał siebie innym tyle, ile mu zbywało (przypomina mi się komentarz Chrystusa, gdy zobaczył biedną kobietę rzucającą jakieś grosze na świątynię, "ona dała więcej niż ktokolwiek inny, bo oni dali z tego co im zostało i nie było potrzebne, a ona dała wszystko, co miała" cytuję z pamięci). Wiersz bardzo mi się podoba, dodam do ulubionych. Arek
Robert_Siudak Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Może i nie genialne, ale ciekawe , zwłaszcza pointa celna :) Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 nie zabraniam wiary w niezmienność ludzkich charakterów:))) Pozdrawiam i dziękuję za chwilkę dla wierszyka:)))Papap!! EK
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za zagląd i cieszę się, że pueta się nada:)))) Pozdrawiam jesiennie:)) EK
Rekomendowane odpowiedzi