zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ilekroć odnajdujemy siebie w czterech ścianach dostrzegamy wszystko to co nadmiarem przyciska do muru literujemy na cztery słabostki kolacje przy świecach bez żadnej gry przerywanej wieczornym trzaskaniem windy płosząc wszystkie korniki w korytarzach dogrzebujemy się do krawędzi być albo żyć osłaniając się różami (takie życie zasrane różami -wg Stefana) kolejna jesień chorych kasztanów pomiędzy ulicami rozdeptane fantazje wakacyjne snują się spojrzenia w blokowiskach wypalone zadyma jak się patrzy
kasiaballou Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Prawdziwy, prawdziwy do bólu, dlatego przekonuje, wyzwalając mieszane, szczere i naturalne emocje; świetne ujęcie, niestety. Bardzo mi się podoba. Pozdrówki. kasia.
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 kasiu, bardzo dzieki ale wiesz w P jest ciut inny, spójrz łaskawie gdzie błąd cmok
kasiaballou Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "zaslanianiać" brzmi uroczo, tak naturalistycznie w swej inności, no i inny sens, hmmm - w P znacznie lepiej, dobitniej też w wymowie ;) kasia. EDIT; pod wrażeniem tekstu, tytuł mi uleciał, ale wstyd ;(
Bernadetta1 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ta,, jesien chorych kasztanów'' przemawia do mnie:)..bardzo...pozdr
adolf Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 być albo żyć Moje uluioone pytanie, ciesze się że poruszasz ten problem i w swoim wierszu :) Bo to pytanie jest wbrew pozorom bardzo głębokie i też kiedyś takie postawiłem :) a co do wiersza to: przyjemniasty ;) najbardziej to: kolejna jesień chorych kasztanów pomiędzy ulicami rozdeptane fantazje wakacyjne snują się spojrzenia w blokowiskach wypalone pozdr;
zak stanisława Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 bernadetto, dzięki adolfie,to miłe że wpadłeś i że potrafisz tak ładnie komentować, pozdrawiam oboje
Marlett Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Stanko! albo żyć osłaniając się różami (takie życie zasrane różami -wg Stefana) podzielam zdanie Stefana:)) PozdrawiaM.
czarna porzeczka Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 "tunele korytarzy" nie rozumiem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi