Tali Maciej Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 urodziłam się trzynastego na ślub też się wybieram sukienke ubieram rozbieram przebieram w kolorach czasem przybieram zieleń spojrzeniem w lustrze włosy jasne że jasne nogawki ciasne targam bywam roztargniona czasami opowiadam historięurodziłam się trzynastego i to już jest smutne jest szare niebem deszczem słonym policzkiem pustym pokojem gorzej gdy ludzie w tramwajuśmierdzą są wulgarni grubiańscy ocierają się o i rozmawiają o tych wszystkich strasznych rzeczach liczba trzynaście jest niepodzielna i choć mi smutno jestem dzielna a ty dzielnik się podziel ze mną uśmiechem
kashmire Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 podoba mi się, fajna gra słów :)
Judyt Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 to taka historia opowiedziana, hm piękna puenta:)ciepłoniaście
Piotr_Płoszaj Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Wiersz - Sympatyczniak :) Dobrze, że urodziłem się czternastego. Pozdrawiam
Wiktoria Olchowska Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Super! Wiersz świetny, niecodzienny. Tylko pamiętaj, urodziny trzynastego to na szczęście!
Rachel_Grass Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 mnie się tak średnio podoba, znów ratuje puenta. pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja się urodziłej jeszcze później bo 19(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też to powtarzam peelowi(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Reachel pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 całość dobra, ale nie powala. za to puenta podnosi poziom :)
Rekomendowane odpowiedzi