Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 jakże łaskocze to czarowanie, stopy na ustach, pragnienia pierzchną, jak na węgielkach ciepło przebłogie przenika żarem tęsknotę ścierpłą wmówiłam sobie, że wnet się zsycę, kiedy językiem sięgnę pragnienia, scałuję, wessam, spiję, wewzdycham, tylko tej wiary mi nie odmieniaj nie mam ostróżek, nie pokaleczę jestem bezbronna po zaufanie, chcę być najbliżej, bo tylko wtedy troszeczkę więcej ciebie dostanę 1
czarna porzeczka Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 lubię takie wiersze uśmiecham się najpiękniej jak potrafię
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Lubię porzeczki :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Hi hi... "scałuję, wessam, spiję, wewzdycham" - bardzo krwiożerczo :D
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na swojej skroni twoje stopy noszę..." (L.Staff) ;) Lubię Staffa, bardzo, ale nie zwaliłam :P Mówię o stopach poetyckich (trochej, amfibrach itp)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co? Zjadłabym go :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam stopy zamiast rzęs :)
Mirosław_Serocki Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam stopy zamiast rzęs :) jakby na to nie patrzeć i o jakie stopy chodzi, to przypomniało mi sie takie coś: "członek z ramienia wysunięty na czoło".
adam sosna Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 stopa wody pod kilem :):):) tak mi się skojarzyło :):):):):):) cały mi się podoba
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam stopy zamiast rzęs :) jakby na to nie patrzeć i o jakie stopy chodzi, to przypomniało mi sie takie coś: "członek z ramienia wysunięty na czoło". Na forum upraszali o odpowiadanie na komenty. Proszę o podpowiedź, bo nie mam pojęcia zielonego, bladego ani nawet przezroczystego. Co powiedzieć panu Mirosławowi? :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, no, przyda się. Zwłaszcza jak się chce wypłynąć :) Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zrobiło się bardzo czarująco. Wiersz ten to ładny obrazek liryczny. Schludnty, rytmiczny i pachnący ;) PLUS, bo czytło i się rozmarzyło po nim ... genialnie ;) pozdr.
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zrobiło się bardzo czarująco. Wiersz ten to ładny obrazek liryczny. Schludnty, rytmiczny i pachnący ;) PLUS, bo czytło i się rozmarzyło po nim ... genialnie ;) pozdr. Co ja zrobię? No lubię się rozliryczniać i już. Dzięki Adolfiku :)
HAYQ Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 świetny wiersz. Właśnie słucham Tadzia Nalepy. Piękny blues, by z tego był. :) Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Wiersz narcystyczno onanistyczny z elementami ekshibicjonizmu. Istnieniu warsztatu nie zaprzeczam. Z pewnością znajdzie amatorów.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo bosanowa do poduszki, dzięki.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fanaberciu, ja tak strasznie lubię go czytać, a on nie chce pisać. To tylko o tym.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Uwodzicielska Ala....chciałbym....
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 rymujesz alicjo jak zwykle, rytmicznie i sprawnie, lecz zbyt banalnie i sycząco tym razem dla mnie
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, przykleiłbyś się jak muszka do lepu? Pozdrawiam miło :)
Rekomendowane odpowiedzi