Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 kwiat bez łodygi i dziewięciu sił wykopać go możesz lub zdeptać a zachwyt? z zapachem nie kojarz bo go brak nie upadnie w proch tak nie urósł a zachwyt? może to dmuchawiec nie odleciał wcześnie przygnieciony wilgocią a zachwyt? jeśli liście kolczaste rozkłada rozetą i słońcem z koszyka kwiat rozwiera to zachwyt
czarny-tulipan123 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Poklask jest dobry na chwilę, lecz miłość jest wieczna.
czarna porzeczka Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 zachwyt wszystkim co żyje co podlega prawu przemiany zachwyt
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czana Porzeczko! To wspaniałe uczucie - zachwyt:)) DziękujeMy i ciepło pozdrawiaMy.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 "może to dmuchawiec nie odleciał" ... z zachwytem! :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Katarzyna Leoniewska życzyMy dziewięciu sił i dziękujeMy :):)
HAYQ Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Pamiętam ten wiersz, był chyba nawiązaniem do innego - Messy ? (ale mogę się mylić). Taką świeżością z niego przebija i pouczający nawet - dla tych, którzy lubią deptać. Ładnie. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Mam w Lesie Księżnej siedlisko dziewięćsiła, piękne to i silne. Pzdr.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Wiersz był publikowany na poczatku tego roku. Jęśli zapadł w pamięci - odczytujemy jako plus:)) Dzięki.Ukłony!
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Pozdrawiamy Ciebie i Las Księżnej:)) Może pomyślne wiatry zawieją nas w Twoje strony:) DziękujeMy.
Michał_Kućmierz Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Przestrzegam przed nim mojego małego brysia, choć siły mu nie brak :) Pozdrawiam Michał.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał Kućmierz! Dziękujemy za czytanie:) Sredeczności.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pchła szachrajka! My lubimy pchły;)) Wielkie dzięki.PozdrawiaMy.
Fagot Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 „…to zachwyt” i ja tylko tyle chciałem napisać Pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to radość dla nas !!! :):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 ledwo głupi niech służy;))
Rekomendowane odpowiedzi