olka7-1991 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 miłość umarła bo ktoś ją odrzucił błotem z pogardą wcześniej obrzucił nie chciał jej wpuścić do serca swego więc poszła na śmierć z powodu tego i teraz leży w swym grobie na dnie ktoś jeszcze u stóp jej grobu padnie nie chcesz nie kochaj już łaski nie robisz lecz powiedz czego tu kwiatki przynosisz będzie nim ten co nie chciał jej znać lecz teraz jakoś nie zacznie się śmiać i cicho sobie zapłacze w duchu a miłość będzie spoczywać w bezruchu wtedy zrozumie co zrobił złego ale za późno będzie dla niego tragicznej chwili cofnąć nie zdoła mimo że serce z cierpienia woła to jest historia bardzo prawdziwa do opisania na pewno godziwa żeby inaczej ktoś myślał w przyszłości i wiedział czym jest wrażliwość miłości
Wiktoria Olchowska Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 O, z morałem. Fajnie, że cały rymowany, dobrze się czyta.
Tova_Brink Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 "wrażliwość miłości" jest dobra, ale w porównaniu do gabarytów całości to trochę mało prawdziwej miłości jest tak niewiele, że położenie jej jest do grobu jest... niefajne;)miłość umarła bo ktoś ją odrzucił po namyśle stwierdzam, że to dobrze dla miłości, że umarła od porzucenia pomyśl o tym! :-]
Mr._Żubr Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Nie podoba mi się. Pozdrawiam
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 rymy naciągane...tekst mnie nie powala, jak na to forum jest słaby...ale trzeba próbowac dalej i sie rozwijać, jak my wszyscy.pozdrawiam
Dominika Iks Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Rany boskie, toć to rymy częstochowskie!
otto Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Gdy miłość pogrzebiesz i smutek z nią złóż. Wspomnienia ogrzeją Cię znów! Zrozumieć tylko mogą Ci co znają ten ból. Fajne
Tova_Brink Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne skoro się czytającym nie podoba, to pewnie dlatego, że tego nie przeżyli oczywiście
olka7-1991 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 jestem pewna,ze każdy zna takiego poetę Ignacego Krasickiego.Jest on bardzo znany i poważany.Wszyscy podziwiają jego twórczość ale zauważmy,że on też stosował takie rymy zwane częstochowskimi i mamy tego dowów w utworze "Wstęp do bajek" wiec lepiej nie wypominajmy tego komuś
Tova_Brink Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 jakie to wygodne zasłonić się znanym poetą... :-/
Rekomendowane odpowiedzi