Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trawiona przez kłamstwatrwała w niezmiennym byciezwiązując słowa łańcuchem jelitmyślała, że będzie w środkupozbawiona wnętrznościsterylną rękawica wyjmowała narządynawet żołądek skowyczałwydzielając z bólem ostatnie kwasystaneła przed lustremz wyrażną wklęsłościąperiodycznym ruchem wyznaczającanabolę czasuby zwiotczałą skórę naciągnąćrazem z obcisłą sukienką
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy to wiersz o anorektyczkach?
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak dla mnie prawie znakomity. Świetnie ujęty bardzo trudny temat. Bez pretensjonalnych, czy sentymentalnych, a już napewno bez politycznych wpływów. Troszkę nie dopracowana 2 zwrotka: mieszają się czasy i mi się źle czyta. Adam
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jolu , sš tutaj dwie warstwy znaczeniowe , jednš z nich odkryła. Adamie jesli chodzi o czas to trudno , według mnie jest OK.
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dr. Peże odchodzi ze skurczamiżołądka; zapewne cierpina niestrawność !pozdrawiam
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie każdemu musi smakować. Proszę szybko zwrócić zawartoć wiersza.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Rose @ Jul 13 2003, 03:36 PM) Jolu , sš tutaj dwie warstwy znaczeniowe , jednš z nich odkryła. Adamie jesli chodzi o czas to trudno , według mnie jest OK. to poszparam jeszce, może i tę drugą odkryję, a jesli nie- pomożesz?
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oczywicie , dzięki za zainteresowanie
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 brutalny i prawdziwy. i jeszcze coś - druga, ale i pierwsza warstwa to ostatnie warstwy moich dzisiejszych wierszy. dziwne, nie sądzisz? może to jakaś epidemia głodu. dość. mam zbyt wiele skojarzeń.pozdrawiam
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trolu nie wybrzydzaj leć do swojego małpiego wiata
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W drugiej warstwie widzę starą kobietę, która próbuje zatrzymać młodość przez operacje plastyczne.Ale znowu za dużo biologii. Nie masz czegoś z fizyki albo wychowania plastycznego? Ewentualnie wychowanie fizyczne też może być Pozdr.
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a może być z ulicznego bełkotu silšcego się na poetyckoć?
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi się podoba - ma coś w sobie... ------------------oyey, może powiesz, że czepiam się słówek, ale nie ma czegoś takiego jak "dekadentyści". dekadenci - tak.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Rose @ Jul 13 2003, 06:16 PM) a może być z ulicznego bełkotu silšcego się na poetyckoć? Przecież tak właśnie piszesz. Tylko zamiast ulicznego, używasz bełkotu biologicznego. Zadna różnica. Trochę pokory, samokrytyki i kultury każdemu się przydaje. Tobie też. Ale tego nauczy życie. Pozdr.
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ah dziekuję za komplement , ale niestety nie zrozumiałe aluzji Pan mnie pokory nie musi uczyć i przypominac mi o tym.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I znowu ktoś nie zrozumiał geniusza, który musi tłumaczyć, co miał na myśli. Ciężkie jest życie... A właśnie. Czy ja chciałem uczyć pokory? Chyba życie jej nauczy, o ile dobrze pamiętam swoją wypowiedź.Ach, to niezrozumienie tekstu pisanego
Rose Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tekst w przeciwieństwie do niektórych osob rozumiem i podteksty również stšd taka a nie inna moja wypowiedz . Mam nadzieję , że wszystko jasne panie inteligent
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No wiesz... Dzięki za uznanie, bo ja zawsze twierdziłem, że jestem cholernie głupi (serio). Typowy przedstawiciel kultury masowej ze mnie i średniak jakich mało, więc nie sil się na sarkazm Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi