Katzuja Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nienasycona dusza przepychem życia. Ciało łakome na dotyk słowa. Wiara leżąca pod gruzami prawdy. Tęsknota niczym iskra pochodni Jeszcze się żarzy. Moje myśli? Rozbiegane po zakamarkach twierdzy, Niewiedzy, Czystością przekłamane, Niewinne W ciszy odziane. Pragnęłam zapomnieć o chwili ulotnej, O darze miłości, przepychem rządnej. Słyszę, tę nutę, Gdzieś w oddali. Melodie piękne niczym tonie fali. I choć słów nie wypełni księgi bicze, Ja będę wierna, Jak ptak, co za lot oddaje serca bicie.
Olesia Apropos Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nieśmiało zwracam uwagę, że inne nicki też chciałyby skorzystać z warsztatu wstawiając naście tekstów nick spycha inne wiersze na drugą stronę z doświadczenia wiem, że mało osób komentuje pozycje, które spadły z pierwszej strony, zazwyczaj koncentrujemy się na tych, co są na wierzchu jeśli nicka męczy twórczość, powstał dział 'bez limitu' warsztat nie powinien być w ten sposób wykorzystywany
Marlett Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Podzielam zdanie Olesi Apropos.
adam sosna Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 myślę, że panie mają rację
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Nie strawię tyle na raz, nawet miodu :/
Piękny Wojtuś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Co za dużo, to niezdrowo - a od miodu mdli strasznie (przynajmniej mnie :P) Chyba czas na limity w warsztacie :P
Marlett Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak! najwyższy czas. Jeden wiesz na dzień.
adolf Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem za, no może 3 ale jeze.i Warsztat zamieni się w to co Bez-limitu to koniec ;( kto tam zagląda teraz?
Marlett Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Bez sensu jest umieszczać 10 wierszy na raz. Taki słupek wizualnie odpycha nie wspominając o czytaniu. Nic na siłę, napisane - wypchane! PozdrawiaM.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 większość ma rację - wstawiłam i zepchnięta nie doczekałam się ani jednego komentarza. w dodatku jestem przekonana na jakieś 90%, że nie doczekamy się odpowiedzi samego autora/ki.
Katzuja Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 No cóż , czas na mój własny komentarz..... z braku doświadczenia na tym portalu, zreszta na pierwszym jakim w ogóle zamieściłam swoje wiersze, nie znając zasad które narzucili sobie sami piszący( bo nie twóca Portalu) faktycznie zamieściłam ich kilka z racji czasu jakim dysponowałam.Jesli tak bardzo chcieli byśmy wnikać w to kto i ile , w jakim czasie zamieścił wierszy , można udowodnić że jestem tym przypadkiem, który ma ich mało w stosunku do innych, choć rzeczywiście jeden po drugim jest umieszczony, nie jest moim zamiarem wypychać innych, dlatego że ktoś albo potrafi pisać albo lubi i tak naprawdę nie ma znaczenia czy zamieścimy ich trzy , czy dziesięć, podobniez prawdziwy talent rodzi się raz na tysiąc osób.....dziś jeszcze chyba nie wiemy kto jest tym szczęściarzem wiec, zostaje mi pozdrowić wszystkich ze swoim talentem
Rekomendowane odpowiedzi