Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Potężnie wieje jednak nie zatrzyma delikatności granatem naładowanej. Tytanowi oprze się dmącemu i nadchodzącym z przeciwka. Tamte blade poddają się wiaterkowi, gnając z nim daleko na zachód. Tylko jedna samotnie stamtąd wraca, ciemniejąc zatrzymała się nad ojczyzną. Tutaj zostanie, najwyżej trochę popada.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bardzo sugestywny obraz, chociaż jak na razie to tych odpływajacych Chmur jest wiecej:( Pozdrawiam - Marek
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety na milion bladych tylko jedna granatowa. Dziękuję za wgląd Serdecznie pozdrawiam... :)
gabriel p. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 z dużej chmury mały deszcz... proponuję kilka cięć, bo za duzo wody wokół. pozdrawiam :):):)
kasiaballou Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potężnie wieje jednak nie zatrzyma delikatności granatem naładowanej opiera się tytanowi i innym nadchodzącym z nim wiaterkowi poddane gnają na zachód jedna odosobniona samotna stamtąd powraca dziwnie ciemniejąc nad ojczyzną tutaj zostanie - najwyżej trochę popada skorzystasz, lub nie, ale tak sobie odczytałam - fajna pointa; "Najwyżej trochę popada" prosta i spontanicznie szczera pozdrawiam kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 według mnie do przeróbek..zwłaszcza to ,,tej'' na koncu brzmi fatalnie...pozdr.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gabriel p.-Dzięki za porady. Troszkę to przytne :) i gąbką troche wode pozbieram :) serdecznie pozdrawiam... :) kasiaballou- dzięki za twoją poprawke, zwrócę na nią uwage przy poprawie(już widze, że coś z tego uszczknę ;) ) Ciesze się, że pointa się podoba :) serdecznie pozdrawiam... :) Bernadetta1- przy poprawie na pewno pozbędę się tego tej na końcu :) dziękuję za pozostawienie śladu i serdecznie pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mateuszu, a może tak? ---------------------------Choć wicher potężny wieje, nie zatrzyma tej chmury. Niby lekka i delikatna, naładowana jak granat. Opiera się dmącemu tytanowi, i nadchodzącym z innej strony. Tamte blade podobają się wiaterkowi, gnają za nim daleko- na zachód. Tylko jedna, odosobniona samotnie wraca do domu. Zawisła nad ojczyzną. Najwyżej trochę popada. ------------------------- Co Ty na to? :) Serdeczne pozdrówki -teresa
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 teresa943- dzięki za propozycje :) tyllko troszkę się zdrzemne i rano zabieram się juz za poprawę;) Serdecznie pozdrawiam... :) Judyt- nawet nie wiesz jak sie cieszę, że się spodobał :) :) jedno slowo a tyle radości :) Serdecznie pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Mateuszu, bardzo się cieszę, że mogłam choć odrobinę się przydać... :))))
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no proszę Cię bardzo, Zatrzymała się nad ojczyzną- nawet element patriotyczny się znalazł, lubie je obserować:)ciepłoniaście
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszeczke dwa wersy uszczknąłem od ciebie :) :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też uwielbiam je obserwować. Zawsze są inne. Jedyne co je łączy to nazwa :) :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Postarałem sie poprawić (troszkę uszczknąlem od kasi i teresy) ;) Czy teraz jest lepiej :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też uwielbiam je obserwować. Zawsze są inne. Jedyne co je łączy to nazwa :) :) Serdecznie pozdrawiam... :) bo to kilka było, tylko jedna w centrum bardziej, a dziś bezchmurnie, dziękuję-wzajemnie
gabriel p. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 po zmianach woda wydestylowana. taka podobno najzdrowsza. bardzo ciekawie się teraz zrobiło. szczególnie podoba mi się delikatność granatem naładowana pozdrawiam :-)))
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bardzo się cieszę, że się panu podoba :) :) delikatności granatem naładowanej to uszczknąłem od kasiballou, się muszę przyznać :):) Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi