Vica Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przyznam, byłeś mi obojętny już nie pamiętam kiedy twój wzrok zakochana dla Ciebie, zwykłe spojrzenie dla mnie... dla mnie? nowe życie brak wzajemności kłamstwo dzień pierwszy obojętność przechodzę obok Ciebie już Cię nie pamiętam dzień drugi przypadek znów napotykam twoje oczy udaje niewzruszoną próbuję zapomnieć dzień trzeci znów Cię kocham wpadamy na siebie bicie serca już nawet nie próbuję udawać o ile kiedykolwiek przestałam dzień czwarty lepiej znienawidzić rozpaczliwie szukam Twego wzroku lecz w mych oczach, dojrzysz tylko gniew, wstręt dzień piąty dziwna ta nienawiść opęta mą duszę całą dzień szósty lęk boję się podnieść powieki a jeśli tam gdzie będziesz Ty omyłkowo zabłądzi moje spojrzenie dzień siódmy cisza nie potrafiłam znieść tej cholernej nienawiści kiedyś
gabriel p. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 trzeba by tą nienawiść jakoś lepiej dozować, trochę ją przegadałaś. pokazałaś cały obraz na raz z podpisem z tyłu... wyliczanka dni mnie denerwuje, może prościej podzielić na zwrotki dając znać, że czas upływa. przemyśl, zmień i pokaż jeszcze raz. pozdrawiam :-))))
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 /byłeś mi obojętny pamiętam jedynie twój wzrok od pierwszej pokuty do przymusu i z powrotem omyłkowo zbłądzi moje spojrzenie kiedyś w tej cholernej nienawiści/ ////// przemeblowanie lub demolka traktuj jak chcesz uszanowanie/
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ciebie, Ciebie, Cię, Cię,Twego, Ty Zaimkomania. Coś z tym trzeba by... i z małej litery, bo to nie jest prywatny list. Pozdrawiam niezłosliwie.
kall Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 hm. brakuje wiersza. wiersza w wierszu. ok, wyraziłaś to, co zapewne chciałaś - ale gdzie tu liryka? gdzie tu ta delikatna subtelność? pisać 'kawa na ławę i koniec' trzeba naprawdę umieć. tutaj chyba po prostu wzięłaś/wziąłeś klawiaturę do ręki i pisałeś trzy po trzy. nie sprzedało się. i nie wiem, czy ktokolwiek to kupi. czytać czytać czytać. :-) pozdrawiam /kalina
Rachel_Grass Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 takie wiersze pisze się dosyć łatwo - podkładamy schemacik, a dalej jest z górki. niestety, tutaj ten schemat jest bardzo dobrze widoczny, przez co nienajlepiej wyszło.
kasiaballou Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie przemawia do mnie ta wyliczanka, niestety, czytając nieco nuży i po dwóch wiadomo, co czeka dalej, niemniej temat ciekawy, ale może jednak w innej formie pozdrawiam kasia.
Rekomendowane odpowiedzi