zak stanisława Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 na moim stole pod baldachimem kopru letnie przetwory
Ania_Ostrowska Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. letnie przetwory baldachim kopru zamykam w słoju
Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 kupiłem koper przetwory czy utwory mieć czy być
zak stanisława Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. letnie przetwory baldachim kopru zamykam w słoju Wow, Aniu, pięknie!
zak stanisława Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mieć i być :) dzięki Łobuzie Li ?ryczny?
Dominika Iks Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 na moim stole sezon ogórkowy pod szklanym kloszem lub na moim stole sezon ogórkowy zamknięty w słoju A ja dzisiaj marmoladki z jabłek smażyłam.
zak stanisława Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też:D z papierówek hehe dzięki Dominiko! czerwone jabłko .......
Dominika Iks Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A mówią, że już nikt nie ma papierówek. Ja też z papierówek. Mam dwie w ogródku. Niepowtarzalny smak. W garnku same się rozpadają.:))
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są, są i dobrze sie majom, ino wicher postrącał pachnący dywan nasiadówkę robią osy jabłka pod drzewem
Boskie Kalosze Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swawolne. Przynajmniej mnie tak się kojarzy. I z Grimmem: koniec bajki! stoliczku nakryj się jej nogami Pozdrawiam ;)
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swawolne. Przynajmniej mnie tak się kojarzy. I z Grimmem: koniec bajki! stoliczku nakryj się jej nogami Pozdrawiam ;) heeh, Boski, tobie wszystko sie kojarzy, :p bo mnie jakoś też:D czyżby braki? rozkojarzeniowe? serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi