teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 wtulone w szmery wczoraj już tylko echem dzisiaj nowe jaśniejsze płynie tak cicho tutaj zapiszmy zieleń ja w tobie ty we mnie wierszem odkryjemy zachód ten nasz najpiękniejszy pachnący ciepłą żywicą przyniesie radość na dwoje wystarczy
Marlett Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Teresko! Ciepły optymistyczny wiersz:)) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! Dziękuję. :))) Ciepło i optymistycznie pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Optymistyczny, ale niezbyt pewny swojego, ta zieleń i nadzieje, skoro ona się pojawia niczego nie można byc pewnym. Znowu o zachodach i znowu bardzo kojąco, można się w ten wiersz zapatrzec. dziś nowe jaśniejsze, tak mi się jakoś skojarzyło z włosami:) pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Optymistyczny, ale niezbyt pewny swojego, ta zieleń i nadzieje, skoro ona się pojawia niczego nie można byc pewnym. Znowu o zachodach i znowu bardzo kojąco, można się w ten wiersz zapatrzec. dziś nowe jaśniejsze, tak mi się jakoś skojarzyło z włosami:) pozdrawiam serdecznie:) Nie zgadzam się z Tobą w kwestii nadziei. Ona dodaje otuchy. Gdy ona jest, to znaczy, że jest wiara w odmianę, w to, że jutro będzie jeszcze lepsze niż dziś. Gdy nadzieja zgaśnie, pozostaje beznadzieja i ciemność bez dna. Zachody są bardzo wieloznaczne, więc je uwielbiam. Dziś nowe jaśniejsze, a jutro jeszcze...bardziej jasne (fajnie skojarzyłeś z włosami). Cieszę się, że "można się zapatrzyć". Dziękuję. :) Jaśniutko pozdrawiam -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 bardzo optymistyczny fakt:)..i jeszcze bardzo wdzieczny..taki letni:)..pozdr
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Bernadetko! Za optymizm i wdzięczność... Letni...bo lato w pełni, nie wypada się nie cieszyć... jutro będzie lepiej! :) z całego serducha pozdrówki -teresa
kasiaballou Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaklęłaś/oczarowałaś wenę malowniczymi zachodami i swoją pogodą ducha - wszystko jasne; znowu Cię czytam i po raz kolejny wynoszę szczyptę optymizmu, tym razem na zielono :) pozdrawiam kasia.
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaklęłaś/oczarowałaś wenę malowniczymi zachodami i swoją pogodą ducha - wszystko jasne; znowu Cię czytam i po raz kolejny wynoszę szczyptę optymizmu, tym razem na zielono :) pozdrawiam kasia. Kasiu! A może we mnie drzemie "czarownica", hehe? Sama radość, że znajdujesz szczyptę zielonego optymizmu...fajny żywy kolor i do tego zdobi krajobrazy. I budzi nadzieję (jak to u mnie). Dziękuję. :))) Radosnym uśmiechem pozdrawiam -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Również skojarzyło mi się z włosami na wietrze o zachodzie i nastrój spokoju pewności Pięknie. Pozdrawiam serdecznie Tereska
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Optymistyczny, ale niezbyt pewny swojego, ta zieleń i nadzieje, skoro ona się pojawia niczego nie można byc pewnym. Znowu o zachodach i znowu bardzo kojąco, można się w ten wiersz zapatrzec. dziś nowe jaśniejsze, tak mi się jakoś skojarzyło z włosami:) pozdrawiam serdecznie:) Nie zgadzam się z Tobą w kwestii nadziei. Ona dodaje otuchy. Gdy ona jest, to znaczy, że jest wiara w odmianę, w to, że jutro będzie jeszcze lepsze niż dziś. Gdy nadzieja zgaśnie, pozostaje beznadzieja i ciemność bez dna. Zachody są bardzo wieloznaczne, więc je uwielbiam. Dziś nowe jaśniejsze, a jutro jeszcze...bardziej jasne (fajnie skojarzyłeś z włosami). Cieszę się, że "można się zapatrzyć". Dziękuję. :) Jaśniutko pozdrawiam -teresa Byc może, nie jestem specjalistą w kwestii nadziei:) również jaśniutko
teresa943 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku! Bardzo miło, że podoba się nastrój. Wynika z tego, że również cenisz spokój (a rozwiane włosy na wietrze potęgują swobodę). Dziękuję za wierne czytanie i ciepłe komentowanie. :)) Cieplutko i niedzielnie pozdrawiam -teresa
kasiaballou Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaklęłaś/oczarowałaś wenę malowniczymi zachodami i swoją pogodą ducha - wszystko jasne; znowu Cię czytam i po raz kolejny wynoszę szczyptę optymizmu, tym razem na zielono :) pozdrawiam kasia. Kasiu! A może we mnie drzemie "czarownica", hehe? Sama radość, że znajdujesz szczyptę zielonego optymizmu...fajny żywy kolor i do tego zdobi krajobrazy. I budzi nadzieję (jak to u mnie). Dziękuję. :))) Radosnym uśmiechem pozdrawiam -teresa e,tam - zaraz czarownica - raczej wróżka, zielona magia :) Pozdrówki kasia.
gabriel p. Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 przez tą zieleń to mi się nad morze zachciało... miejmy nadzieję, że wreszcie się wybiorę ;-) pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gabriel p.! Za bardzo nie zwlekaj, bo lato ucieka...ale ostatecznie nad morzem we wrześniu też pięknie i mniej tłoczno...życzę podjęcia szybkiej decyzji. Dziękuję. :))) Słoneczka nadmorskiego -teresa
lubię latawce Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ja też chcę "zapisać tu zieleń" wiersz jest świetny - chyba jeden z Tereskowej górnej półki ^^ jestem na tak, mam pomysł na takiego małego myka w końcówce: "przyniesie wielką radość - na dwoje wystarczy" tak czy siak, plusik, całusek, dzień dobry! angie
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, Angie, dzień dobry! Wieki Cię nie było! Twoja "zieleń" taka żywa i pachnąca! A pomysł na myka całkiem, całkiem...zastanowię się. Plusika i całuska zasadzę do doniczki i będę podlewać. Dziękuję. :))))) Serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 oj wieki, ale wakacje to żniwa czasu ;Pp podlewaj i śpiewaj ^^ niech się świat zielenią (ob)toczy ;o) zdrówko!
Pancolek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Miłośnie u Ciebie, Teresko. Utrafiłaś mój nastrój tym wierszem :)) Mam nadzieję, że to nie fikcja, tylko opis najprawdziwszego szczęścia. Za wczasu gratuluję i pozdrawiam równie wesół :) Pancuś
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku, nadzieja Cię nie zawiedzie...tak wygląda szczęście. Radość, że utrafiłam w nastrój. Dzięki za gratulacje i życzę szczęścia...najprawdziwszego! :)) Równie wesoło pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi