Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Uwaga! mała wiadomość: wiersz chciałbym podarować Patrycji R... bardzo proszę nie wiązać treści utworu z realnym światem - ot prezent z okazji braku okazji (koniec komunikatu, spocznij) ---------------------- oszalałe palce gryzą prześcieradło mgłą białej gorączki uchylone usta niesyte powietrza tętnią wrzątkiem zmysłów rozedrgane powieki kryją żar źrenicy świecą młodym ogniem mokre policzki lepią czarne loki wyplątane czarem werbel echem serca sunie mleczną drogą na przeciw pawich piór transcendencji czarnej dziury w teraz [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 15-06-2004 22:09.[/sub]
kropelka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tytuł zywce zerżnięty z Paulo Coelho " Jdynascie minut" ( a swoja droga to niezwykła książka bardzo polecam ) Wiersz tchnie erotyzmem podejżewam ze czytałeś powyższą książkę cóż moge powiedzieć, nie wzbudził we mnie jakiś większych emocji a moze powinien bo traktuje o pięknych chwilach które każdy z nas przeżywa. Życzę więcej wenny twórczej ( mam nadzieję ze sie nie obrazisz za moją małą dygresje) Pozdrawiam kropelka
kropelka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uups przepraszam za orta :) postaram się poprawić
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 super erotyk, szkoda, że nie dla mnie podoba mi się pozdrawiam
Asica Szalonek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 się podoba... osobiście zmniejszyłabym liczbę epitetów. najfajniejsza ostatnia strofka :) pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dużo ładnych rzeczy widzę w tym tekście, potrzeba jednak czasu by je opisać i określić ich funkcję. Tymczasem pozdrawiam. A.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O kurteczka... A Patrycja R. to ja niby??? Bo jeśli tak, to nie wiem co powiedzieć...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Aha. A utwór bardzo mi się podoba... A ostatnia zwrotka jest jedną z najpiękniejszych jakie czytałam. Masz prawdziwy dar Michale... Dar serca i dar umysłu. Piękne to powiązanie. Szkoda, że ja takich nie posiadam... Pozdrawiam. Pati.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz - cenię Twoje zdanie. Niesamowite 11 minut oczywiście czytałem ale jedynie tytuł ma służyć za wskazówkę i pewien szyld... treść to już zupełnie inna para gumofilców: ) pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo się cieszę, że ten utwór przypadł Pani do gustu - pozdrawiam po krakowsku
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że zechciałaś zajrzeć do mnie - epitetów mnóstwo, to prawda... tak jednak chciałem napisać, barwnie, plastycznie, sensualnie pozdrawiam gorąco
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Joanno - komplement z Twich ust bardzo cieszy - pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj - niepotrzebna skromność z Twojej strony... a co do daru, to bardzo mile co napisałaś - obawiam się jednak, że to raczej 'fantastyka': ) pozdrawiam
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a czemu tak uważasz?? Czemu miałabym kłamać? Napisałam co czuję i to nie podlega dyskusji.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście Patrycjo, że wierze w Twe słowa - to nie podlega dyskusji - obawiam się tylko, że faktyczna rzeczywistość może różnić się od Twoich odczuć... tylko to miałem na myśli
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No dobrze Michale... W tym momencie nie wiem o czym mówimy... O jakiej rzeczywistości? Czego dotyczącej?
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj... na temat rzekomego daru, którego istnienie poddałem wątpliwości...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oj... Michale... Dla mnie masz dar i koniec. Bardzo dojrzale piszesz, bardzo pięknie i bardzo mądrze. To jest Dar. I koniec dyskusji bo uduszę ;)))
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy kocha komplementy - a to co napisałaś na temat mojego tworzenia jest niezwykle miłe... postaram się abyś czytając kolejne moje utwory nie straciła o mnie dobrego zdania pozdrawiam gorąco
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie stracę nigdy :)
Rekomendowane odpowiedzi