Unzuganglich Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 do plastikowej kobiety kieruję prośby choć kupiła mi ją babcia w po marne grosze jej siła jest nie z tego świata- powiedziała. plastikowa pani kicz-madonna świeci w nocy jakby była prostytutką pod światłem latarni śniąc głaszcze mnie po kroczu obnaża piersi rozdziewicza mnie z grzechów. później palimy papierosy.
BlackSoul Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 mocne ale ten fragment "w po marne grosze" tego nijak nie umiem ugryźć żeby było zrozumiałe "plastikowa pani kicz-madonna" kropki jakoś dziwnie .... po co ?
Unzuganglich Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " w po marne grosze" - zastanowię się nad zmianą. kropki- do wywalenia- masz rację. dzięki
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ostro. I chyba bez zbędnych słów.
Unzuganglich Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostre- a jakże ;p. danke szyn
Rachel_Grass Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 das ist strange ;)) muszę jeszcze z nim poobcować, choć wstępnie mi się podoba.
Unzuganglich Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nein! das ist schon! sehr schon ;p miłego obcowania zatem...
Dziewczyna stamtąd Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 w po marne grosze -za nic nie rozumiem(?) plastikowa pani kicz-madonna świeci w nocy -świetne Całokształt wpadł mi w głowę, mocne, współczesne i zakończenie też się znalazło.
Unzuganglich Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bardzooo ;) już pracuję nad zmianą w po marne grosze "wszystko po 4 zł" nie kojarzy się z tym? z tandetą i bublem?
Unzuganglich Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. danke szyn ;) skorzystam.
lubię latawce Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 hahaha! przeczytałam "babcia w PO" ;P kicz-madonna jest świetne, reszta trochu unzugänglich ;o) a może za bardzo po przystępnej cenie e tam, pewnie jestem dzisiaj ślepa ;o) zdrówko! andżelka
Rekomendowane odpowiedzi