HAYQ Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 wyschnięta łąka w zastawionych wnykach ucho od śledzia
Dominika Iks Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Kompletna abrstarkcja,jak u Brzóski- Brzóskiewicza. Ale kupuję. Jestem blondyna, wiec kumam inaczej.
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniec potopu w zastawionych wnykach ucho od szweda Tak mi sie jakoś skojarzyło... Pozdrawiam ;)
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jałć, dzięki... za porównanie ;)) Lubię blondynki :) A czy taka znowu abstrakcja? Słyszałem kiedyś o rybach padających, jak deszcz z nieba. I gdzie? Na pustyni (po ostrym tajfunie nad oceanem) :)) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) dobre... a tymczasem: najazd tatarów na-jeźdźca w stodole i na-sto-jaka ;)) Dzięki, pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby to jakiś militarny odłam haiku? :))) koniec zabawy - tatar z jednym jajem na weselu
Waldemar Talar Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie -abstrakcyjne haiku- ale się podoba . zdrówka życzę
threepoints Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 A mi się podoba o tym tatarze. Inteligentnie i wesoło. Pzdr 3p
Rekomendowane odpowiedzi