Cecherz Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Kurwa, nie jem ! bo nie wiem a już mija doba jak wygląda moja wątrooba ba ba baaa... teraz panu Prometeuszowi narząd wydziobią skalpele pił.
Rafał Różewicz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 szuka Pan swojego głosu, swojej poetyki, dobrze! ale chyba Pan jej nie znajdzie. przy czym jest to "chyba" ale niech się Pan zastanowi: co pisze, bo nawet w kabarecie uznano by to za tani chwyt.
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 tutaj wszyscy oczekuja chyba dobrego smaku:)....a to jest obrzydliwe::(..pozdr.
Cecherz Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 widzę że bede musiał nakreślić to i owo po państwo nie słyną ze zbytniej erudycji
H.Lecter Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dorastam do wiersza...trudno - minus.
Cecherz Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 i boi się oceniać bo piszę to samo co inni
Rafał Różewicz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 to niech Pan nakreśli, a niech nie delektuje nas "utworem" znów Pan pewnie będzie się bronił awangardowymi podtekstami? ja nie mam jeszcze rozległej wiedzy, co prawda dużo czytam, ale jakieś pojęcie zaczynam mieć. I coraz częściej umiem odróżnić dobry utwór od złego. a Pan dalej swoje, gratuluję premedytacji. I pozdrawiam:) No a tak w ogóle to poczytam sobie, co Pan napisał na forum, bo jednak coś zostało nakreślone. może zmienię zdanie:)
Pancolek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Jak zwykle żałosna prowokacja i gówniarskie pyskówki. -- Pancuś
Emu Rouge Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 w imieniu wszystkich sępów, k..., protestuję;p z jednym się zgadzam: ze leczenie alkoholików jest syzyfową pracą...;( niemniej, poezji tu nie ma. masz szczęscie, ze nie mam praw wykonawczych;)
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 H.Lecter napisał: nie dorastam do wiersza...trudno-minus mój podpis
Hania K. Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Oczywiście, że "k...", bo na nic innego nie stać tego tekstu. Dla przyzwoitości do kosza.
allena Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ino żeby się udał - ten przeszczep:) a.
lubię latawce Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 wiersz beznadziejny, ale kurczę, sygnaturki to Ci zazdroszczę!
Rekomendowane odpowiedzi